RICOTTA - co z ní, co s ní
Při výrobě mého prvního domácího sýra mi samozřejmě zbylo spousta syrovátky, z té jsem ještě dle receptu z netu vyrobila ricottu...ale teď nevím, jak ji využít, poradí někdo?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (14.1.2016, 21:58)
Děkuji všem (F)

ODPOVĚDĚT
Daniela W. (truelove23) ID 511661 (14.1.2016, 20:48)
zamilovala som si cestoviny s ricottou, citronom, parmezanom a bazalkou :) recept je hotovy do 15 minut a je to delikatesa... myslim,ze to bude pdoobne ako tie noky so spenatom co pridala pani podomnou...1 balenie ricotta cca 250g, 1 citron, bazalkove listy, 1 pohar mlieka,maximalne 2 cca 150ml+150ml,pol hrnceka parmezanu... staci nechat ricottu rozpustit, zmiesat s mliekom, pridat parmezan a pockat kym sa roztecie, pridat trosku kory z citrona,tak 2-3 kavovej lyzicky citronovej stavy,ale zalezi podla vasej chuti a na zaver par bazalkovych listov..na tanieri ozdobit opecenym spekom a orechmi (zajic)

ODPOVĚDĚT
Irena H. (irik) ID 4999 (14.1.2016, 15:34)
nejvice mi chutna jen tak samotna, jim misto tvarohu
pri vareni pouzivam do lasagne

ODPOVĚDĚT
Jana M. (janka68) ID 78117, mimibazar.cz/janka68 (14.1.2016, 11:43)
Včera jsem dělala http://tv.blesk.cz/video/2443193/vareni-s-michalem-noky-se-spenatem-a-ricottou.html

ODPOVĚDĚT
Zdenka R. (babule53) ID 349815 (14.1.2016, 0:47)
http://www.labuznik.cz/recept/ricottova-pikantni-pomazanka/
http://www.receptyonline.cz/receptricottovy-kolac-s-broskvemi709.html

ODPOVĚDĚT