JAZYKOVÝ KURZ
Dobrý den maminky, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s jazykovými kurzy. Chtěla bych nyní nastoupit do kurzu pro začátečníky - 6 lidí ve skupině,1 x týdně. Nepotřebuji to nutně k práci, ale vadí mi,že se v cizině nedomluvím. Děkuji za názory.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (24.9.2015, 21:16)
pro úplné začátky si do telefonu stáhněte aplikaci duolingo - (tedy pokud chcete angličtinu, ostatní jazyky zatím nejsou v češtině) - na základy to je vcelku šikovné, zadarmo a nenáročné na čas.

Do kurzů se pak pusťte jako mírně pokročilá a především hledejte takové, které jsou zaměřené na konverzaci a učí je rodilý mluvčí s patřičnou pedagogickou aprobací. Od jisté úrovně taky dost pomáhají anglicky mluvené filmy s anglickými titulky. Případně tedy idnividuální lekce přímo s lektorem. Zajímavé jsou taky pak pobytové - třeba týdenní kurzy, kde se jede ne úplně tradičními metodami - superlearning, sugestopedie a podobně.

ODPOVĚDĚT
Veronika O. (volahova) ID 151402, mimibazar.cz/volahova (24.9.2015, 19:37)
Taky jsem chodila do kurzu ale nic mi to nedalo, bylo nás tam do 8 lidí, ne vždy přišli všichni, ale než se na Vás dostala řada, tak jste promluvila párkrát za hodinu, pak jsem si vyzkoušela one to one, tedy 1 na 1, lektorka - češka a já, a byl to nářez, pořád jsem musela být 100% aktivní, ale mělo to výsledky.

ODPOVĚDĚT
Jitka K. (jitkabroucek) ID 51842, mimibazar.cz/jitkabroucek (24.9.2015, 15:12)
já chodím,bylo nás loni 7,teď 6 a jsem spokojená.Učím se sice jen pro zábavu,ale lidi ze skupiny se učí i kvůli zaměstnání a chválí si to,že se celkem dobře domluvili i v cizině.Je to taky jednou týdně,1,5 hodiny. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT