Centro Vacanze San Francesco Caorle
Jedeme s dětmi do tohoto kempu v Caorle. Nemáte někdo zkušenosti s tímto kempem? Uvítám jakekoliv postřehy.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lucie Z. (Lucy33) ID 221460, mimibazar.cz/lucy33 (17.6.2015, 22:53)
(plavec) (plaz) vladi, ne tento kemp - ale Caorle - snad víte - ale smiřte se fakt s nabitou pláží plnou šedého písku, zkalené moře, žádný luxus... ,-) další roky jsem volila městečka jen o pár km níže a už to bylo o dost lepší (hello)

ODPOVĚDĚT
Monika V. (Moňďa) ID 52335, mimibazar.cz/mondavesela (16.6.2015, 23:28)
dobrý večer, byli jsme v tomto kempu 2x,naposledy vloni, vždy moc spokojeni,pro děti spousta vyžití. Určitě nezapomeňte repelenty,vloni bylo komárů strašně moc. Monča (F)

ODPOVĚDĚT
Vlasta Z. (vlastaz) ID 11528 (17.6.2015, 8:57)
Také se tam letos chystáme. Můžu se zeptat, jestli je pravda, že obchůdky s potravinami v kempu jsou špatně zásobené, nebo je to jen pomluva? A že úroveň ubytování je podle toho, od jaké cestovky máte objednáno?

ODPOVĚDĚT
Monika V. (Moňďa) ID 52335, mimibazar.cz/mondavesela (17.6.2015, 14:17)
obchod v kempu byl zásoben dobře, nemůžeme si stěžovat, výběr velký a vše čerstvé, kousek od kempu byl trh se zeleninou a ovocem,takže jsme nakupovali i tam.Pokud jedete autem, tak kousek od kempu je supermarket s pochopitelně lepšími cenami ,nežli v kempu. Ubytování se skutečně liší podle cestovky :-S Vloni jsme byli s Victoria a jejich mobil home se nedaly srovnat s mobil home Propaga nebo zahraničních cestovek, nicméně nestěžuji si, nejeli jsme na dovolenou,aby jsme jí trávili vevnitř, celé dny i večery jsme byli venku.Dětem se tam hrozně líbilo, letos letíme do Turecka a můj syn neustále prosí,že chce jet zase do toho kempu,jako byl vloni, takže pojedeme ještě alespoň do kempu v čechách (F)

ODPOVĚDĚT