Veronika I. (andilek313) ID 483980
Rebarbora
Poradíte mi co s rebarborou? ne buchty ani marmeládu. dala by se nasušit nebo nakandovat?
ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM
poslední fotografie v albu
Rebarbora
(upozornit administrátory na porušení pravidel inzerce)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE
REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem
6
komentářů
Renata Š. (minonci)
ID 342237 (17.5.2015, 23:11)
Zavařit
ODPOVĚDĚT
Veronika I. (andilek313)
ID 483980,
mimibazar.cz/andilek313
(17.5.2015, 20:27)
děkuji všem, ale raději ji vyhodím než se s tím prdlat
ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM)
ID 37334,
mimibazar.cz/zuzam
(17.5.2015, 13:11)
Samotná rebarbora není nic zdravého, obsahuje velké množství kyseliny šťavelové, proto se doporučuje spíš na koláče s tvarohem.
ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm)
ID 424205 (17.5.2015, 13:05)
http://zkvaseno.blogspot.cz/2013/06/rebarbora.html
ODPOVĚDĚT
Martina T. (martinato)
ID 172267,
mimibazar.cz/martinato
(17.5.2015, 13:02)
jahodovo-rebarborovou limodádu např.
http://www.delicious-blog-lucie.cz/2013/06/jahodovo-rebarborova-limonada.html
nebo povařenou s cukrem + jahody udělat zrmzlinu....ale mě teda stačí jedna rebarborová buchta v sezoně a pak se mám zase na co těšit nebo jsem ještě našla zajímavé toto : tvarohové knedlíky s rebarborou
http://recepty.vareni.cz/tvarohove-knedliky-s-rebarborou/
, tiramisu:
http://recepty.vareni.cz/jahodovo-rebarborove-tiramisu/,
http://recepty.vareni.cz/rebarborovi-sneci/
ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu)
ID 1311,
mimibazar.cz/ElazFrelu
(17.5.2015, 12:23)
dělala jsem marmeládu
ODPOVĚDĚT