Rebarbora
Poradíte mi co s rebarborou? ne buchty ani marmeládu. dala by se nasušit nebo nakandovat?
poslední fotografie v albu Rebarbora
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Renata Š. (minonci) ID 342237 (17.5.2015, 23:11)
Zavařit (Y)

ODPOVĚDĚT
Veronika I. (andilek313) ID 483980, mimibazar.cz/andilek313 (17.5.2015, 20:27)
děkuji všem, ale raději ji vyhodím než se s tím prdlat

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (17.5.2015, 13:11)
Samotná rebarbora není nic zdravého, obsahuje velké množství kyseliny šťavelové, proto se doporučuje spíš na koláče s tvarohem.

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (17.5.2015, 13:05)
http://zkvaseno.blogspot.cz/2013/06/rebarbora.html

ODPOVĚDĚT
Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (17.5.2015, 13:02)
jahodovo-rebarborovou limodádu např. http://www.delicious-blog-lucie.cz/2013/06/jahodovo-rebarborova-limonada.html nebo povařenou s cukrem + jahody udělat zrmzlinu....ale mě teda stačí jedna rebarborová buchta v sezoně a pak se mám zase na co těšit nebo jsem ještě našla zajímavé toto : tvarohové knedlíky s rebarborou http://recepty.vareni.cz/tvarohove-knedliky-s-rebarborou/ , tiramisu: http://recepty.vareni.cz/jahodovo-rebarborove-tiramisu/, http://recepty.vareni.cz/rebarborovi-sneci/

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (17.5.2015, 12:23)
dělala jsem marmeládu

ODPOVĚDĚT