***DOVOLENÁ FRANCIE-PROVENCE***
Chtěli bychom na dovolenou do Provence se třemi dětmi (2x5 a 11). Byli jste někdo autem, když bude bazén, tak moře klidně na dojezd, nějaké výlety do okolí...Prosím Vaše zkušenosti a klíďo i pár fotek. Děkuji.
poslední fotografie v albu ***DOVOLENÁ FRANCIE-PROVENCE***
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Martina Š. (martyssimis) ID 129484, mimibazar.cz/martyssimis (upraveno 10.4.2015, 0:06)
My jezdíme sem http://www.riviera-villages.com/Toison-d-Or a podnikáme výlety po celém azurovém pobřeží - milujeme Saint Tropez :-) a tohle je kousek za městem, u krásných pláží.
Jsou to jakoby tři kempy - pronajmete si chatku - mají dvě velikosti. Nejlepší je být co nejblíže k moři, ideálně první řada. Za sebe doporučuji ten resort Toison d or - je nejhezčí, dá se i KON TIki ten je v podstatě vedle, v tom třetím se nám nelíbilo, je to před St. tropez, pláž nic moc, a přelidníno, i kemp ve srovnání asi nejhorší z těch tří..... Výlety doporučuji určitě města v okolí - Cannes, Nice. V Saint Tropez mimo úžasné centrum a přístav doporučuju navštívit krásný minigolf - večer se tam bude dětem líbit http://www.golfe-saint-tropez-information.com/fr/loisirs/activites-terre/gassin/tropical-golf-d-azur-park/3481 a hned vedle je zábavní park

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (martyssimis) ID 129484, mimibazar.cz/martyssimis (upraveno 10.4.2015, 0:08)
Moc doporučuju udělat si výlet do městečka Gourdon - v horách, tzv orlí hhnízdo - opravdu bomba zážitek. Jinak Antibes - Marineland - představení s kosatkama super, pro děti krásné , jen dost lidí , ale celý den program - delfíni. lachtani atd.Taky jsme byli u jezera Sante Croix - ale až na projížďku loďkou nás to nijak neuchvátilo, navíc celkem studená voda. Za Saint Tropez, kousek od toho kempu je městečko Ramatuelle - staré kamenné- nádhera - určitě stojí za shlédnutí. V okolí jsou i vinice a levandulová pole,ale to je spíš směrem do vnitrozemí. Byli jsme v různých městečkách, ale už si nepamatuju názvy, jen tu úžasnou atmosféru... No a jinak samozřejmě je hezké vidět Monaco, večer pak Casino stojí za vidění, ale to už je spíš jen na kouknutí jak žijou "boháči " Koukněte třeba na cestovky jaký dělaj okruhy a výlety po azurovým pobřeží, tak to dělám já a podle toho si vyberu co bych chtěla vid

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (martyssimis) ID 129484, mimibazar.cz/martyssimis (upraveno 10.4.2015, 0:14)
Jinak v tom kempu Toison D Or je všude čisto, dají vám na recepci povlečení, v chatce máte k dispozici vybavenou kuchyňku.V rezortu je bazén, obchůdek, kavárnička, dětské hřiště. Hodně zeleně , palem . Moře krásné. Domky jsou v podstatě mobilhomy, ale jsou celé oblepené rákosem , takže to vypadá jako tropické chatky :-) Taky je tam spa, ale to jsme zatím nestihli. Fotek mám mraky, byli jsme tam už několikrát :-) Jinak počítejte s tím, že je potřeba rezervovat ubytování co nejdříve, bývá narváno, je o to velký zájem- hodně oblíbené místo právě Francouzi. A to všeobecně , nejen v tomto kempu , sehnat ve Francii pěkné ubytování na azurovém pobřeží za slušnej peníz , bývá problém. Jinak počítejte s tím, že Francie je trošku dražší. Jo a poslední poznatek : srpen je opravdu mazec - stráááášně lidí. Takže jet raději přelom června/července nebo až začátkem září.

ODPOVĚDĚT
Růžena M. (*mecerka*) ID 297293 (12.4.2015, 13:28)
Jste úžasná, opravdu vyčerpávající. My bychom nejraději v červnu ještě před sezonou. Taky jsem koukala, že když to někde vypadá pěkně a dobré recenze, je to naprosto vyprodané. Moc Vám děkuji (F) (Y)

ODPOVĚDĚT
Růžena M. (*mecerka*) ID 297293 (12.4.2015, 13:37)
Vypadá to nádherně! Řekla bych, že týden je asi málo, na všechny ty výlety?? Mohu se ještě zeptat, kde dovču objednáváte, na těch stránkách v odkazu se moc nevyznám? A jak řešíte jídlo? Děkuji a snad moc neobtěžuji.

ODPOVĚDĚT
Ivana J. (ivkajel) ID 184396 (9.4.2015, 23:03)
Loni jsme byli na Azurovém pobřeží, ubytovaní v Agay, je to tam nádherné, všude blízko-byli jsme v Nice, Cannes, Saint Tropez. Cesta na místo z Mělníka myslím 15 hodin,manžel je zvyklý jet v tahu.Kdybyste chtěla podrobnosti nebo odkaz na ubytování tak písněte. Děti máme 9 a 13 ,moře nádherný, na šnorchlování super.

ODPOVĚDĚT
Růžena M. (*mecerka*) ID 297293 (12.4.2015, 13:30)
Zdravím a moc děkuji, mohla bych poprosit o ten odkaz? Prolustruji všechno. Díky (F)

ODPOVĚDĚT
Andrea R. (Andreják) ID 160244 (9.4.2015, 8:24)
My byli autem s jedním dítětem (5) a super dovča, moc ráda na ní vzpomínám. Provence mě učarovala.

ODPOVĚDĚT
Růžena M. (*mecerka*) ID 297293 (9.4.2015, 11:41)
Jé, tak to moc děkuji. (F)

ODPOVĚDĚT
Lada V. (LadaVac) ID 30183, mimibazar.cz/ladavac (9.4.2015, 7:22)
Já moc neporadím,ale před lety jsem v této oblasti dělala au-pair,bylo to v oblasti řeky Ardéch nedaloko Nice,velmi turistiká oblast,jeden kemp a penzion vedle druhého a nádherná příroda.Tak přeji hezkou dovču. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Růžena M. (*mecerka*) ID 297293 (9.4.2015, 8:21)
I tak děkuji (F)

ODPOVĚDĚT