tablet gogen maxipes fik pro děti
potřebuji poradit,jak nastavim v tabletu, aby se mi stahavali hry na SD kartu, i sem mu vymazala jeho oblíbenou hru a když jí chci stahnout nazpátek tak to píše malo mista v externim úložišti,uz sem zoufalá, furt mi bere muj tablet
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Pavlína D. (PavlusaD) ID 147875 (15.3.2015, 15:19)
(Y) (Y) (Y) (L) (L)
Děkuji, už to je hotový a hry jsou v paměťovce super (L) |:o)

ODPOVĚDĚT
Veronika J. (veronika1979) ID 253559, mimibazar.cz/veronika1979 (15.3.2015, 12:47)
ta přesně toto jsm řešila v pátek, žádná hra nešla stáhnout, skoro všechny vymazány a pořád to psalo málo místa na externí paměti. Už jsem byla zoufalá a nevěděla si už rady. Pak se na to podíval známý a vlezl do továrního nastavení a vše se promazalo, vyčistilo. Sice jsem musela stáhnout znovu avast a hry,vše bylo smazané,ale už funguje bez problému a pamět je zas prázdná a spousty místa, je i daleko rychlejší. (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka L. (ewelin 5) ID 353639 (15.3.2015, 10:41)
Syn sice nemá Gogen,ale stalo se mu to taky.Poprvé jsme tablet dali na reklamaci,tu nám neuznali,prý způsobeno uživatelem,nicméně zdarma opravili a podruhé,i když nejsem vůbec žádný odborník,jsem mu to "spravila" sama.Zkuste v nastavení najít něco jako "vrátit do továrního nastavení",kliknout na to.Sice se Vám smaže úplně všechno,co jste tam měli,tablet bude prostě,tak jak jste ho koupili a budete muset tam dát všechno znova,ale nám to pomohlo a od té doby tablet funguje bez problému.SD kartu syn také má,ale nevím,jak se mu to tam ukládá,ale vím,že těch aplikací má stažených docela hodně a tablet pořád jede.Když tak napište,jestli se povedlo!

ODPOVĚDĚT