Daňová evidence -? tisknout e-faktury do příjmů?
Prodávám pouze přes Fler, jiné příjmy tam nemám - ke každé objednávce mám vystavenou fakturu - je potřeba to do daňové evidence tisknout nebo to stačí uložené a do evidence stačí uvést čísla faktur?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Michal S. (Šikovné tlapky) ID 211598, mimibazar.cz/sikovnetlapky (9.2.2015, 7:23)
už není nutné vše archivovat papírově,, pokud jste si jistá že to budete mít vždy po ruce v el. podobě pak vám stačí jen do evidence zanést čísla faktur, případné kontrole pak faktury můžete doložit buď v el.podobě nebo v papírové,to je jen na Vás,,někd ychtějkí jen pár faktur, někdy faktury za celý rok (F)

ODPOVĚDĚT
Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (9.2.2015, 8:43)
Díky, vedu si evidenci jako jednoduchou excelovskou tabulku a u čísla faktury je hypertextový odkaz, který automaticky přejde na příslušnou fakturu. Snad to tak stačí...

ODPOVĚDĚT
Michal S. (Šikovné tlapky) ID 211598, mimibazar.cz/sikovnetlapky (9.2.2015, 9:01)
podle mě jen odkaz na stránky případné kontrole stačit nebude,sotva se Vám bude hrabat v osobním účtu na fleru,,, je spíš potřeba aby jste je měla uložené u sebe, třeba aspoň na flešce nebo tak,, a faktury musí být - měly by být - očíslované postupně aby bylo vidět že žádná nechybí (F)

ODPOVĚDĚT
Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (9.2.2015, 9:13)
Faktury jsou řádně očíslované - mají čísla od jedničky a končí číslem toho roku,ve kterém byly vydané, takže je to i přehledné. Jde mi o to, jestli je nutné to tisknout z Fleru si můžu i vyjet tabulku s přehledem faktur, kde je zvlášť cena výrobku, zvlášť provize pro Fler a zvlášť poštovné, a je u toho i č. objednávky... Přijde mi to krásně přehledné ,ale zase těch faktur není tolik, abych je nemohl archivovat v tištěné podobě...

ODPOVĚDĚT
Michal S. (Šikovné tlapky) ID 211598, mimibazar.cz/sikovnetlapky (9.2.2015, 12:03)
tisknout to nemusíte, do evidence příjmů vám stačí ten seznam...ale na vyzvání musíte předložit faktury případné kontrole,,tj, papírově nebo v elektronické podobě,, ne nějakým odkazem na ně, jeslti mě chápete,,takže je musíte archivovat buď elektronicky nebo papírově (F), jde o to aby se jednou něco nestalo na fleru a faktury se nevymazaly,, ....já je mám taky jen v el.podobě v účetním programu samozřejmě se zálohou (F)

ODPOVĚDĚT