Zesvětlování vlasů u kadeřnice
Prosím byl jste někdo u kadeřnice na stažení tmavé barvy a přebarvení na světlejší? Více v komentu..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Veronika H. (sofinka) ID 1186, mimibazar.cz/sofinka (3.2.2015, 17:26)
Dobrý den,existuji stahovače na vlasy,které se musí ustálit peroxidem vodíku,zřejmě se jedná o váš případ,to kadeřnice bohužel neudělala,proto i když vám dala světlejší barvu tak to chytlo do hodně tmava...
Obrátila bych se na kadeřnici,která má zkušenosti s tímto úkonem.
Pracuji s Loreálem a máme přípravek effasor,ovšem po stažení jsou vlasy do rez(červené odstíny)Které se musí vytlumit případným namícháním barev,podle barevného kruhu by měla kadeřnice vědět jaký pigment přidat aby byla barvička bez těchto odlesků.
Záleží také jak dlouho a čím jste vlasy barvila...Může se stát,že se to nestáhne napoprvé,poté se to opakuje znovu v jeden den,je to hodně časově náročné.
Přeji hodně štěstí,ať máte barvu po které toužíte :)

ODPOVĚDĚT
Jana V. (Janinka.v) ID 146205, mimibazar.cz/janinkav (3.2.2015, 21:23)
Dobrý večer,
jak se jmenoval přípravek, který použila bohužel nevím, ale vlasy byly po stažení světle rezavé. Barvu mi stahovla na 2x (vršek šel rychle, jen konečkům se nechtělo). Pak mi to tedy ještě stahovala z té "její" černé. Byla jsem tam od 8-16hod a stejně mám na hlavě tmavé vlasy (už tedy né tolik a u kořínků ještě světlejší). :-S 8o|

ODPOVĚDĚT
Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (2.2.2015, 18:53)
Já si barvila doma hlavu několik let a to pallete. Tahle barva je prý dost silná, takže jsem měla barvu doslova zažranou. Byla jsem u jedné kadeřnice, která mi totálně zničila vlasy. Šla jsem k jiné a ta mi je dávala dohromady dlouho. Chtěla jsem na hnědou (světlejší). Už mi barvu znovu nestahovala,ale postupně mi barvila vždy o odstín světlejší než je černá. Teď jsem v té fázi, že černou už nemám nikde a barva se sjednocuje. Měla jsem vlasy jak chemlon (zničené od toho stahování), nynější kadeřnice mi je dala tak do kupy, že když jsem byla před týdnem na dobarvování, tak sama říkala, že je vidět že se vlasy daly dohromady a uzdravily se. Jo a ze začátku mi je hodně sestříhala, aby se to zničené dalo pryč. Určitě jděte k jiné kadeřnici, změnit z tmavé na světlejší jde, jen to trvá dýl. A určitě si dělejte zábaly, aby se vlasy zase zacelily.

ODPOVĚDĚT
Jana V. (Janinka.v) ID 146205, mimibazar.cz/janinkav (2.2.2015, 18:43)
Už nějako dobu jsem se barvila sama doma a konečky vlasů byly skoro černé. Objednala jsem se tedy ke kadeřnice, že bych chtěla tu tmavou stáhnout a dát nějakou světle hnědou. Prý není problém. Stáhnutí barvy proběhlo na 2x (těm konečnkům se nechtělo), barva vlasů po stáhnutí byla taková světle nerezlá. Pak mi nanesla tu světlou, zabalila hlavu a že za chvíli se na to kouknem. Po cca čtvrt. hodince jsem měla hlavu opět komplet skoro černou ( myslela jsem, že mě klepne). Nakonec jsem odcházela po 8hodinách!!!!! na hlavě skoro to samé co jsem tam měla, když jsem přišla a o 1.000,- lehčí. Podle kadeřnice to je tím, že mám hodně poškozené konečky a tak mi vše bude chytat do černa. Je to možné? Je pravda, že u hlavy mi to chytlo cca tak jak mělo. Jsem z toho dost nešťastná a nevím jestli má smysl zkusit ještě jinou kadeřnici nebo to dopadne vždy stejně. (zurim)

ODPOVĚDĚT
Soňa N. (lolsona) ID 129620, mimibazar.cz/lolsona (2.2.2015, 19:33)
Zdravím Vás,jsem kadeřnice.... a tak můžu jen napsat,že je velká škoda že po stažení barvy Vám kadeřnice nanesla barvu a nepohlídala si ji... Ono opravdu máte citlivé vlasy,samozřejmě,po stažení jsou velmi citlivé...a aby nebyly nazrzlé tak stačí dotónovat ale to se musí opravdu pohlídat,jinak opět zčernají... Pokud se zvolí správný odstín,vlásky zůstanou bez zrzavého nádechu pěkně světle hnědé... Tak Vám přeju najít zkušenou kadeřnici která ví co a jak :)

ODPOVĚDĚT
Jana V. (Janinka.v) ID 146205, mimibazar.cz/janinkav (2.2.2015, 19:46)
Děkuji. Nehorší je, že se jedná o kadeřnici, která se tím živí už nějaký ten pátek, tak by to tedy měla snad vědět :-@ Na stěně jí visí mraky osvědčení a co z toho. No, každopádně už vím kam nikdy víc. Jen jsem tam proseděla 8hod a odcházela skoro s pláčem :´(

ODPOVĚDĚT