Nikon COOLPIX L330
Prosím o radu, jaké jsou fotky z tohoto foťáku? Ráda bych kvalitní fotky, budeme mít miminko. Nebo radu, tip jaký foťák na kvalitní fotografie koupit.Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Ivana J. (cipofka) ID 105292 (2.2.2015, 17:47)
Kdybych kupovala kompakt, brala bych určitě Nikon (vlastní velmi dobrá zkušenost). Před rokem si kupovala sestra a vybrala si tento http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/nikon-coolpix-p330/ - fotky dělá krásné, i v málo osvětlených interiérech, je moc spokojená.
U tohoto, co jste si vybrala, mě odrazuje to, že je to na tužkovky, kupovala bych pouze na dobíjecí akumulátor, jinak neporadím, jestli bude dobrý. (F)

ODPOVĚDĚT
Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (2.2.2015, 15:42)
Tak nám odešel taky foťák, tak pořád nějak vybíráme. Měli jsme Panasonic Lumix a ten byl super (měli jsme ho 8 let), fotky bezvadné. Teď jsme byli u tchýně a fotila děti a poslala mi fotky. No děs hrůza. Má taky nějaký Nikon coolpix (nevím přesně který typ). Barvy takový nepřirozený, hrozný. Takže jsme probírali doma s manžou a půjdem asi znovu do toho Panasonicu. Nechtěla jsem nějaký drahý, protože nám poslední dobou odešlo víc věcí najednou - dvd, notebook, 2x oprava auta,... Ale když jsem viděla ty fotky, tak chvíli počkáme, našetříme a půjdem do toho Panasonicu.

ODPOVĚDĚT