Wobenzym užívání děti
Dobrý den doktor nám doporučil pro dceru Wobenzym máte někdo jakékoli zkušenosti s užíváním u dětí a jaké Vám dali dávkování. Jen se ptám na zkušenosti, zdravou stravu jíme, otužujeme. Moc děkuji za odpovědi.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Lucie Č. (kracmerka) ID 1453 (18.1.2015, 20:54)
náš Matěj bral cca před 3mi lety 1tbl na 6kg váhy tuším.... vybral jednu dávku což bylo 12týdnů??? už si nepamatuji, ale dá se říct, že od té doby nebyl nemocný, příznaky alergií ustoupily a ještě ho pár dnů po dobrání pokousal pes a všichni se tenkrát divili jak se mu to suprově hojí... za mě (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
JItka K. (Klusinka) ID 336349, mimibazar.cz/klusinka (17.1.2015, 21:56)
Mně ho dětská doktorka pro dceru nedoporučila, říkala, že měla případ chlapce, co měl po něm krvácení do žaludku. Já dávám dceři na imunitu kapsle se žraločím olejem (v minim. dávce 1x 1 kapsli denně) a letošní školní rok zatím v pohodě, předtím bývala nemocná několikrát do roka.

ODPOVĚDĚT
Hana H. (holemka) ID 83143, mimibazar.cz/holemka (17.1.2015, 19:13)
(X) ho užívala pravidelně v předškolním věku, žádné problémy neměla (Y) za nás ho můžu jen doporučit (Y) dávkování měla menší než je doporučováno

ODPOVĚDĚT
Jana H. (jjanael) ID 38891, mimibazar.cz/jjanael (17.1.2015, 20:56)
Děkuji nám imunolog doporučil 1 tabletu na 6 kg váhy což by měla tři za den tak mi to přijde i snesitelné opravdu děkuji i za vás názor

ODPOVĚDĚT
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (17.1.2015, 15:15)
Já mám dobré zkušenosti...ale syn měl dost vážný úraz, tak na zrychlené hojení. Pokud je malá častěji nemocná, tak bych spíše hledala nejdříve nějaký přírodní prostředek na posílení. My doma dáváme odmala dětem hural (resp. zpracované bobule černého bezu...)

ODPOVĚDĚT
Zuzana P. (snupacek) ID 160682, mimibazar.cz/snupacek (17.1.2015, 9:52)
Já bych ho už dítěti nedala...Jako dospělá jsem sama několikrát užívala....a výsledky celkem ok...Ale malému jsem taky nasadila na imunitu..polyká se jich hrozně moc a to si pamatuju,že jsem upravdila dávkování....ale i tak mu po nich bylo hodně zle...Někde jsem se dočetla o oleji ze žraločích jater,koupila jsem od firmy Iskial a neuvěřitelné,jakou jsem zaznamenala obrovskou změnu....Od září je malý poprvé teď nemocný a to jen s rýmou....přečkal i střevní virózu s minimálním průjmem...atd....Já už vyzkoušela vše možné....a na žraloka nedám dopustit...ale jinak Vám ještě můžu pochválit Imunoglukan...opravdu je taky super..ale chce to minimálně 3 krabičky...wobenzym vám nedoporučuji pro dítě,ale říkám to jen z vlastní zkušennosti... (L)

ODPOVĚDĚT
Jana b. (fehofka) ID 93304 (17.1.2015, 9:38)
Záleží na jaké problémy to máte a jaká je vaše finanční situace.Je to snad nejdražší přípravek,pokud ho chcete na posílení imunity.Zkoušeli jste třeba rakytník?U nás v lékárně si ho lidi dost chválí.Wobenzin je účinný,ale náš dětský lékař ho doporučuje užívat spíš az při závažnějších stavech.Je to i kvůli velikosti těch tablet.Některé děti to nechtějí,že jsou velké a polyká se jich docela dost.Tak to zvažte,ať zbytečně nevyhodíte peníze :-$

ODPOVĚDĚT