Sinupret jak dlouho užívat?
jak dlouho se může užívat bez přestávky Sinupret? Je lepší Sinupret nebo Nasivin sinus sirup? Moc děkuji za odpovědi :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Jaroslava S. (jajas) ID 401 (4.1.2015, 9:13)
Moc všem děkuji za odpovědi (L) Syn dobral sinupret 26.12., bral ho 14 dní. Znovu má kašel i rýmu a nevím, jestli po tak krátké době můžu začít znovu dávat 14 dní.

ODPOVĚDĚT
Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (3.1.2015, 20:07)
sinupret je super, je lepší ho užívat déle, aby měl ten správný účinek. Je bylinný, takže dlouhodobě vůbec nevadí. Mám ho doporučený od lékaře z ORL.

ODPOVĚDĚT
Radka Š. (Škranička) ID 158378, mimibazar.cz/skranicka (3.1.2015, 16:46)
(Y) (Y)sinupret by se měl v kuse užívat 14 dní aby opvadu učinkoval (Y) (Y)němělo by to být kratší dobu

ODPOVĚDĚT
Dana P. (dana.praha) ID 318287 (3.1.2015, 16:23)
Taky mam jenn pozitivni zkusenost s Sinupretem. Jakmile vidim, ze synovi zacina ryma a vetsinou ji jeste v zacatku zastavim, takze se nespusti a slaba trva jen treba 4-5 dni.

ODPOVĚDĚT
Jana M. (Any M.) ID 509338, mimibazar.cz/anym (3.1.2015, 14:10)
Dobrý den, se sinupretem mám dobré zkušenosti - jsem astmatik, aby měl na mě účinek a hlavně aby účinek i nějakou dobu vydržel - tak mám od dr doporučeno vždy dvě balení za sebou - jak píšou níže nástup pomalejší, ale zato trvalejší :)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava S. (jajas) ID 401 (4.1.2015, 9:18)
Syn 8 let je taky astmatik a je často nemocný :-S tento měsíc jsem mu dávala 14 dní sinupret. Poslední dávku jsem dala 26.12. a má opět rýmu a kašel. Nevím, jestli mu tedy můžu začít sinupret dávat znovu, aby mu to po tak krátké době neublížilo a jak dlouho *-)

ODPOVĚDĚT
Jana M. (Any M.) ID 509338, mimibazar.cz/anym (4.1.2015, 19:22)
To bral docela krátkou dobu, já obvykle začínám akutní léčbu mucosolvanem a pak vyklusávám na sinupretu a opravdu je třeba vybrat jedno nebo dvě balení, navíc teď toho ve vzduchu lítá hromada klidně mohl chytit něco dalšího - taky jsme s dcerkou už skoro měsíc pořád nemocné - kape nám z nosu, chraptíme a pokuckáváme - jelikož teď ještě částečně kojím tak mám nějaký jitrocelovo-bylinkový sirup a malá na střídačku mucosolvan a prospanem. Je pravda že my to zas doma moc neřešíme - malá je už třetí generace zimních rýmáčků u nás - nejvíc mi dlouhodobě pomohl rybomunil od imunologa - to jsem pak byla dvě sezóny zdravá, už se těším až dokojím a zase mi nahodí imunitní systém, abych dcerce pak stačila - už začíná chodit, takže mě bude dost prohánět

ODPOVĚDĚT
Jaroslava S. (jajas) ID 401 (4.1.2015, 19:59)
Ty 2 baleni myslite 50 ml lahvicky? My se s virozou uz taky perem vice jak mesic. Nejdrive mel dutiny a pak zanet prudusek, ale porad neni fit. Hrozim se toho, kolik bude mit zas zameskanych hodin. 8 let trvalo nez prisli na to, ze ma jicnovy reflux, astma atd. Vyzkouseli jsme uz i Broncho Vaxom, Luivac, Rybomunil, ale bylo to jeste horsi. O ruznych imunoglukanech, preventanech a jinych nemluve. Spousta penez a efekt zadny. Uz vazne nevim co. Pritom jsem ho kojila tri a pul roku a moc dobre si pamatuju, jak jsem se vyhybala ibalginum a jinym lekum..

ODPOVĚDĚT
Jana M. (Any M.) ID 509338, mimibazar.cz/anym (4.1.2015, 20:12)
Aha, no jo vy máte kapky - já totiž brala vždycky jen tabletky jako podpůrnou léčbu - já totiž do nosu mám jen léky na alergie - kortikosteroiidy - takže většinou si nic dalšího nepotřebuji brát max vincentku aby nepraskala sliznice - no je dobrý že na to přišly v 8 letech u mě to doktorům trvalo 13 let a u mojí mamky na astma přišly až v 41 letech - má za sebou 4 hospitalizace na plicním, ve 3 případech zkolabovala v práci - a teď sice musí brát hromadu léků - nikomu bych to nepřála - ale může relativně normálně žít, chodí do práce, užívá si vnučky - "jen sípe, má pořád rýmu a pokašlává" ale už neměla 4 roky žádný antibiotika (a to je jednu dobu brala skoro rok a půl v kuse), děs. No máte toho hodně za sebou, bromcho vaxom jsem taky brala a taky nějaký extrakt z prasečích krvinek - ale trvalo 5 let než mě dal doktor do kupy - a to vlastně až po skončení období puberty - jinak jsem měla pořád

ODPOVĚDĚT
Jana M. (Any M.) ID 509338, mimibazar.cz/anym (4.1.2015, 20:16)
rýmu, průdušky, opary, angínu, spálovou angínu a celé znova dokola ve škole jsem spíš nebyla než byla. No podle toho co píšete ten pocit bezmoci asi dobře znáte - je to děsný, když děláte všechno podle doporučení doktorů a ono je to pořád na levačku - jo a super období bylo když jsem jezdila s kamarádkou ke koním to jsem taky byla pořád venku - jen ty průdušky pořád zlobily ... Měla byste možnost ho brát takhle někam ven za zvířatama - oni ty němý tváře občas dělaj zázraky, nebo na hory ... vlhkej a studenej vzduch mi vždycky pomáhal

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Jitka S. (desty) ID 54, mimibazar.cz/jitkas (3.1.2015, 13:32)
Já s ním mám taky dobré zkušenosti, jen jeho nástup je pomalejší (patrně proto, že jsou to bylinky). Začíná nám fungovat tak od 5-6. dne užívání. Dr. mi říkal, že máme užívat minimálně 10dnů.

ODPOVĚDĚT
Alena J. (Aaalenkaaa) ID 3645 (3.1.2015, 12:55)
v lékárně mi řekli, že sinupret je bylinný a dlouhodobý účunek nevadí, že naopak, lepší účunek po delší době

se sinupretem mám jen nejlepší zkušenosti, je dobrý, doporučují ho i na ORL na dutiny....nasivin sinus neznám

ODPOVĚDĚT