Prosím poraďte
Dobrý den,ráda bych prodala nějaké věci na Mimiaukci,jak mám postupovat?Musím někde něco platit?
poslední fotografie v albu Prosím poraďte | Kde hlásit želvu
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Helena H. (EllieH) ID 114587, mimibazar.cz/ellieh (10.11.2014, 13:30)
Aukci může uspořádat platící člen portálu MIMIBAZAR.cz nebo registrovaný člen Mimibazaru, který si zakoupí extra aukce. Určuje vyvolávací cenu, výšku minimálního příhozu a přibližný termín ukončení aukce. Před první aukci si zpracujte si své podmínky prodeje, bez nich není možné pořádat aukce a mohou být bez náhrady vymazány .Aby byla aukce úspěšná, musí vyvolávací cenu potvrdit minimálně jeden účastník aukce. Pokud vyvolávací cenu nikdo nepotvrdí, bude aukce vyhodnocena za neúspěšnou. Minimální příhoz určuje minimální částku, kterou je možno přihodit k aktuální ceně prodávané věci. Pokud je například aktuální cena 50,- Kč a minimální příhoz je 10,- Kč, bude nejnižší možná nová cena 60,- Kč (50,- Kč vyvolávací cena + 10,- kč minimální příhoz). Výšku minimálního příhozu může prodávající v průběhu aukce snižovat pomocí odkazu UPRAVIT AUKCI. Minimální příhoz nelze zvýši

ODPOVĚDĚT
Klára V. (klafiar) ID 374316 (10.11.2014, 13:39)
Děkuji. Ten nákup znám,několikrát jsem nakupovala. Spíš mi jde o to,že jsem nikdy neprodávala tady na MMB. Takže ,když si udělám např.členství Rubín,budu muset měsíčně platit těch 169,-Kč,i když další měsíc už nebudu prodávat nebo se mi to členství započítává až když si opět zaplatím vybraný druh členství? Omlouvám se,ale fakt to neumím.

ODPOVĚDĚT
Helena H. (EllieH) ID 114587, mimibazar.cz/ellieh (10.11.2014, 17:14)
Teď nevím, jak to myslíte? Já jsem registrovaná na MMB, sem tam něco prodám. Dřív jsem si členství platila, ale teď už ne, nevyplatilo se mi to. Pokud si zaplatíte členství, tak prodávat můžete, ale nemusíte. Po uplynutí doby, na kterou si zaplatíte členství si můžete toto prodloužit, ale nemusíte. Zkrátka si zaplatíte třeba měsíc. Potom už si členství neprodloužíte a pokud budete chtít, zaplatíte si třeba opět až za nějakou dobu. Snad jsem to napsala srozumitelně? Mějte se

ODPOVĚDĚT
Helena H. (EllieH) ID 114587, mimibazar.cz/ellieh (10.11.2014, 13:33)
EXTRA AUKCE si nyní mohou objednat také neplatící inzerenti MIMIBAZARu. Pro vkládání aukcí platí limit deseti aukcí za den. Platnost extra aukcí je neomezena, můžete je využít během několika dní nebo si je šetřit na další měsíce. Odkaz na objednávku balíčků aukcí se objeví po přihlášení v pravém sloupečku.
U platících inzerentů MIMIBAZARu se počítá vždy počet aukcí vložených za posledních sedm kalendářních dní. Po vyčerpání stanoveného množství je potřeba vyčkat než uplyne týdenní interval od vložení první aukce. Po jeho uplynutí lze vložit aukci novou.

ODPOVĚDĚT