| Jitka Z. (judytta) ID 72661 (10.11.2014, 19:23) |
Není můj,ale prý je skvělý: Nejsem sice zkušený cukrář, ale domácí krowky jsou už má vzpomínka na dětství Zde je recept:POTŘEBNÉ PŘÍSADY 1 kg cukru krystal, 1 salko, 1 vanilkový cukr, 5 dcl mléka, 1/2 ztuženého tuku (např. Omega) POSTUP PŘÍPRAVY Vše ale bez tuku vaříme v hrnci 1 a 1/2 hodiny. Potom přidáme 1/2 ztuženého tuku a vaříme za stálého míchání 15 minut - chvíli trvá než se tuk vpije,tak se nelekněte . Plech vylejeme studenou vodou a hned nalejeme hustou hmotu. (Jak jsem dělala naposled při focení, zkusila jsem na půl plechu dát potravinovou folii tu smršťovací a je to lepší, jde to lépe od plechu ukrojit,tak doporučuji). Dáme do ledničky vychladnout přes noc a krájíme na kostky.
ODPOVĚDĚT |