Roláda-jako z cukrárny
Prosím nemáte někdo recept na roládu,co nejvíce podobné té z cukrárny. Již jsem zkoušela několik receptů, ale vždy to těsto mám takové "jiné" Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (6.8.2014, 19:27)
Nikdy ho neuděláte, my jsme pro jejich výrobu používali směsi a moc bych si nechrochtala být vámi, protože v nich nich dobrého není. Vždycky je lepší domácí poctivá.

ODPOVĚDĚT
vladimíra v. (valčena) ID 73754, mimibazar.cz/valcena (6.8.2014, 22:17)
ne všude se dělá se směsý..Taky používáme v práci směsy,ale jen na pálené.Roládky a řezy se nám se směsý neosvědčili....

ODPOVĚDĚT
vladimíra v. (valčena) ID 73754, mimibazar.cz/valcena (6.8.2014, 18:26)
my děláme v práci kolik vajíček tolik lžiček cukru vyšlehat a po vyšlehání to samé množství hladké mouky.Plníme krém puding vyšlehaný s máslem........

ODPOVĚDĚT
Dana J. (Dana Jel.) ID 466344 (6.8.2014, 19:42)
dělám také tak a je výborná.A povede se vždycky.

ODPOVĚDĚT
Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (6.8.2014, 14:12)
Roládu jako z cukrárny doma neuděláte,neb tam se jak piškotové pláty tak krémy dělají z již připravených směsí.Ke kterým se přidávají vejce a do krému máslo(spíš tuk).
Pracovala jsem ve výrobně.
Doma dělám :
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=71772&user=165593
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=39366&user=165593

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Janyse) ID 206386, mimibazar.cz/janyse (6.8.2014, 17:23)
Děkuji, určitě zkusím, vypadá výborně jako všechny Vaše recepty (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (paví očko) ID 241949, mimibazar.cz/paviocko (6.8.2014, 13:47)
nevím, jakou roládu mají v cukrárně, ale tohle těsto je výborné:
6 vajec, špetka soli, 6 lžic moučkového cukru, 3 lžíce hladké mouky, 2 lžíce polohrubé mouky, 1 lžíce solamylu, 0,5 sáčku prášku do pečiva
Bílky vyšleháme se solí a do pevného sněhu postupně zašleháme cukr. Do lesklé vyšlehané hmoty zašleháme žloutky (po jednom). Dále už pak nešleháme !!! Mouky, solamyl a prášek do pečiva smícháme a přidáme k vyšlehané pěně a vařečkou jemně promícháme. Rozetřeme na plech a pečeme.
Upečený plát je trošku vyšší, ale výborný, plním jak jenom marmeládou, tak různými krémy (šlehačkové, máslové, tvarohové, mascarpone....)

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Janyse) ID 206386, mimibazar.cz/janyse (6.8.2014, 17:23)
Děkuji, zajímavý recept, určitě vyzkouším (F)

ODPOVĚDĚT
Zdena K. (zdenakucerova) ID 17869 (6.8.2014, 13:00)
Tak to by mě taky zajímalo...taky pasu po tom jejich těstě...lehkém a přitom tuhém, s malýma dírkama, dobrém, vláčném... ,-)

ODPOVĚDĚT
Klára R. (Klara) ID 448810, mimibazar.cz/Klara2 (7.8.2014, 8:16)
Není o co stát. V cukrárnách se těsto dělá ze směsí +o(

ODPOVĚDĚT
Hana D. (carlucita) ID 30796, mimibazar.cz/carlucita (6.8.2014, 13:28)
Taky si počkám ,-)

ODPOVĚDĚT