Marmeláda v pekárně
Ahoj holky,prosím o radu. Na doporuční jsem poprvé dělala rybírovou marmeládu v pekárne,použila jsem gelfix+doporučené množství ovoce+cukru.Bohužel marmeláda není tuhá.Prosím jde to nejak napravit? Máte nejakou zkušenost? Děkuji za rady.D.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Vera N. (Vera N) ID 136348 (11.7.2014, 18:47)
Zkuste přidat ještě jeden Želírfix nebo Gelfix. Dělala jsem minulý týden třešňovou a malinovou, přidávala kyselinu citronovou a Želírfix a ztuhly krásně obě dvě. (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (11.7.2014, 18:43)
tak znovu převařit ..... já dělám rybízovou jen s cukrem žádné gelfixy, rybíz má dobrou rosolovatelnost- musí seale dobře povařit

ODPOVĚDĚT
Andrea E. (LUMIDA) ID 40961, mimibazar.cz/lumida (11.7.2014, 18:38)
Tuhne až je studená (Y)

ODPOVĚDĚT
Dagmar Z. (zahara) ID 28385 (11.7.2014, 18:40)
Netuhne :-(

ODPOVĚDĚT
Šárka K. (sarka77) ID 85090 (11.7.2014, 19:33)
dnes jsem přidala ještě poloviční dávku gelfix a znovu převařila a už je tuhá... ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT