| Martina S. (tinas1) ID 23742 (20.6.2014, 9:15) |
Tak pečivo ani buchta vám na lodi moc dlouho nevydrží, takže nemá cenu dělat nějaké velké zásoby. Je tam vlhko a tak to začne brzy plesnivět. Já, když jedu na loď ,tak si vezmu akorát pár věcí a to co sníme během dne-dvou. Tozn. Pokud peču dělám třeba perník a takové šnečky z listového těsta s kečupem, sýrem a šunkou. No a z potravin si vezu pár kostek bujonu, osmaženou cibulku, strouhanku, ocet ,protože v cizině ten náš klasický neseženu a někdy pár takových těch rychlých polévek na zalití nebo těch rychlo těstovin od Maggi. Jinak se všechno dá koupit a nemá moc cenu to tahat. No a na lodi jsem vařila tyto jídla: Zapečené brambory v remosce, řízky, rizoto, guláš, špagety,palačinky. Většinou udělám něco jenom tak narychlo a na večeři třeba někde kotvíme. Hezkou plavbu.
ODPOVĚDĚT |
| | Lada Š. (lase) ID 4451, mimibazar.cz/lased (20.6.2014, 9:45) |
Marti, moc děkuju za info, jen se zeptám, třeba ten guláš jste vařila celý tam nebo jste měla základ z domu? Takže něco zavařovat je asi nesmysl, že?
ODPOVĚDĚT |