Neztuhlý džem
Prosím jde ještě nějak zachránit neztuhnutý džem? Dělala jsem z vylouhovaných květů bezu, přidala kilo želírovacího cukru i kyselinu citronovou, naplnila, otočila dnem vzhůru a teď na to koukám a je z toho pořád tekutina. Jde ještě nějak dodatečně?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Radka H. (radkaaa) ID 95559 (5.6.2014, 21:21)
Znovu rozvařte... případně přidejte želírující přípravek. Několikrát mi neztuhnul jahodový džem a znovu jsem vařila +o( ,-)

ODPOVĚDĚT
Ludmila N. (dunka1) ID 408079 (5.6.2014, 20:50)
Nechcete využít jako sirup?

ODPOVĚDĚT
Hana L. (Hannnah) ID 159160 (5.6.2014, 21:24)
taky mě to napadlo, ale sirup už jsem dělala, tak toho mám hodně :) a nevím, jestli by byl chuťově dobrý ze želírovacího cukru

ODPOVĚDĚT
Hana L. (Hannnah) ID 159160 (5.6.2014, 19:14)
...dodatečně slít a znovu zkusit uvařit? Nebo to akorát zkazím? Děkuji

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (zmimi70) ID 382255 (5.6.2014, 19:28)
Znovu to slijte a vařte. Být váma tak tam dám Gelfix . Po něm to ztuhne na 100%

ODPOVĚDĚT
Hana L. (Hannnah) ID 159160 (upraveno 5.6.2014, 20:29)
a nevadí, že už jsem tam dala ten cukr? na Gelfixu píšou, že dávat vždy před cukrem? Moc děkuji!! Jste zlatá

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (zmimi70) ID 382255 (5.6.2014, 20:56)
nebojte nic nepokazíte gelfix smíchejte s cukrem, aby se neudělaly hrudky a nasypte do marmelády a povařte. Ztuhne to

ODPOVĚDĚT
Hana L. (Hannnah) ID 159160 (5.6.2014, 21:25)
mám radost, děkuji (L)

ODPOVĚDĚT