| Lucie V. (Lucie-Anna) ID 94955, mimibazar.cz/lucie-anna (3.6.2014, 11:06) |
Potřebuji udělat roládu, která se bude převážet v teplém počasí - asi jen 20 km, ale pak bude zřejmě hodinu-tři při pokojové teplotě nebo vyšší, než dojde ke konzumaci (je to do tomboly na závody venku), tak jsem si řekla, že ji nechám přes noc zmrazit, aby vydržela v lepším stavu ten převoz. Jaký krém byste doporučily, aby vydržel mražení? Klidně můžete doporučit i jiné vhodné sladké pečivo - trochu slavnostnější - ne buchty, koláče - které by se dalo použít pro více osob...
ODPOVĚDĚT |
| | Daniela B. (Dallien) ID 65006, mimibazar.cz/danielabasna (3.6.2014, 13:16) |
Jakýkoliv klasický máslový (bez pudinku).
ODPOVĚDĚT |