Vinná klobása, recept??? Dělám jako šneka - jinak?
Poradíte jak jinak dělat než - šnek, spíchnout špejlí, obalit v ochucené mouce, usmažit!!!!?? Takhle to dělám léta a chtěla bych něco jiného!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 17 komentářů
Hana S. (hanstro) ID 212581 (5.1.2014, 22:01)
Děkuji všem za receptíky!!! (L) (F)

ODPOVĚDĚT
Radka K. (porik) ID 64736, mimibazar.cz/porik (5.1.2014, 21:56)
Klobásu stočím do šneka a do spirály vsunu kousíčky sýrů obalených v plátkách šunkového salámu, sešpejlím a osmažím na oleji.

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (brodska.luc) ID 165102, mimibazar.cz/brodskaluc (5.1.2014, 19:38)
taky jenom do trouby, zamotat a dát na pečící papír nebo folii a je to dobrota :-$

ODPOVĚDĚT
Kateřina H. (Hordová) ID 152396 (5.1.2014, 17:48)
stočenou na šneka, propíchlou zkrz na skrz špejlemi a šup okořeněnou troškou kvalitním gril.kořením na grill ... mňam (zajic)

ODPOVĚDĚT
Hana P. (Kobliha21) ID 376852 (5.1.2014, 17:16)
my jí vždy jenom opekli na pánvi, nijak jsme neobalovali ani neochucovali, vidíte, děkuju za dotaz, aspoň se přiučím.

ODPOVĚDĚT
Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (5.1.2014, 17:06)
Já naposledy vyzkoušela toto:klobásu stočit do kolečka,zalít šlehačkou,v které rozmícháte lžičku hořčice a česnek dle libosti,nesolím,protože klobása sůl pustí...peču v troubě cca půl hoďky..trošku kalorická ale žravá záležitost ,-)

ODPOVĚDĚT
Hana S. (hanstro) ID 212581 (8.1.2014, 20:43)
Tak jsem dneska udělala podle vašeho receptu a (clamp) (Y) (pl) (pl) (pl)
Manža se olizoval až za ušima. Určitě budu dělat častěji!!!! (clamp)
Děkuji! (L) (F)

ODPOVĚDĚT
Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (8.1.2014, 21:57)
,-),myslela jsem si to,je děsně "žravá" (zajic) (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
Hana S. (hanstro) ID 212581 (8.1.2014, 23:39)
To teda jóóóóó!!!!!!!! (Y) ,-)

ODPOVĚDĚT
Hana S. (hanstro) ID 212581 (5.1.2014, 22:02)
Tohle je zajímavé, asi zkusím! (F)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (5.1.2014, 16:44)
naši teď dělali recept, že klobásu vymačkali, udělali z ní karbanátky a opekli,
prý to bylo vynikající (F)

ODPOVĚDĚT
Hana S. (hanstro) ID 212581 (5.1.2014, 23:27)
Co do těch karbanátků dali, nevíte?

ODPOVĚDĚT
Vendula M. (24vendy) ID 93656 (5.1.2014, 16:43)
já smotám jako šneka, obalím v hl.mouce. Nakrájím cibuli na půlkolečka osolím, opepřím a na pánvi osmahnu do sklovata, pak podleju vodou nebo vývarem a chvíli podusím .Klobásu narovnám do pekáčku, na každého toho šneka dám tu cibuli a podleju voudou z cibule. Nakonec každého šneka posypu strouhaným sýrem a dám péct do trouby na 200-220stupňů,jak dlouho nevím, prostě podle toho sýry. :-)

ODPOVĚDĚT
Andrea H. (andina75) ID 235622, mimibazar.cz/andina75 (5.1.2014, 16:19)
u nás se dá jen do trouby, trochu podlít a píct (Y) Někdy když se nedělá na vánoce, tak posypeme třeba grilovacím kořením (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva Matzová (evickaaa) ID 24156, mimibazar.cz/evickaaa (5.1.2014, 16:17)
já je dám jako párky na pečící papír a strčím je do trouby...děti se mužou užrat,chutná jim to víc jak obalené

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (5.1.2014, 16:12)
děláme šneka v trojobalu,
i nám chutnají vepřové nebo kuřecí závitky z masa a vymačkám do nich klobásu je to moc dobré vyzkoušejte

ODPOVĚDĚT
Miroslava Č. (tamitt) ID 144186, mimibazar.cz/tamitt (5.1.2014, 16:11)
Tchýně ji obaluje v trojobalu jako řízek :-)

ODPOVĚDĚT