Pohaněná mikinka Big smile z hebkého flísu
....nevím, zda z fotografie něco poznáte - hebkost těžko, ale troufám si říci, že kdo trochu tady fotí posoudí sám, zda je žmolkatá a já osobně žádné nitě nikde nevidím, i když přiznávám, že detail konce rukávků jsem nefotila a ani detail knoflíků...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Zuzka K. (zuzulenda) ID 189151 (31.12.2013, 18:17)
Mně mikina přijde naprosto v pořádku. I podle detailních fotech paní Michaely S. Paní Michaela si asi neuvědomila, že kupuje nošenou věc ( i když minimálně). Nitě, co jsem viděla na mikině, bývají běžné i na novém zboží a žmolky jsem rozhodně neviděla. Když čtu takovéhle stížnosti, mám strach obchodovat. Člověk opravdu nikdy neví, na jakého ... narazí. Neřeknu, kdyby paní přišla flekatá, roztržená mikina. Ale řešit tohle a ještě takovým způsobem?! To je vážně vrchol.
Paní Michaelo S. raději nakupujte nové zboží a vyhnete se "zničeným" věcem. A když, tak třeba Vám v obchodě ty nitě vyreklamují ,-) ,-) ,-)
A Míšo Vám přeji příjemně strávené poslední hodiny v tomto roce. A do nového roku vstup pravou nohou a co nejméně srážek s blbcem (L)

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (DeadAngel) ID 492693 (30.12.2013, 9:24)
V mém albu jsou nafoceny detaily mikinky. Posuďte vy, zda mikinka odpovídá popisu. Dle mého tedy ne...

ODPOVĚDĚT
Drahomíra Š. (drs) ID 64235, mimibazar.cz/drs (28.12.2013, 21:27)
*-) *-) *-) *-) *-) podle fotky nelze soudit (P) ale vypadá pěkně |:o),koukla jsem na komunikaci mezi vámi ,-),škoda si kazit Vánoce a zbytek roku ,-) ale myslím, si že vzhledem k počtu vašeho hodnocení byste snad uměla poznat jak správně prodávanou věc popsat :-p :-p

ODPOVĚDĚT