 | Iveta L. (johnynka) ID 58604 (26.11.2013, 7:41) | když nedáte sodu, tak se nenafouknou, ale taky budou na jídlo tvrdé, nedobré
ODPOVĚDĚTnahlásit |
|
Petra L. (Petrinda) ID 28315 (25.11.2013, 22:30) | Já tohle "stojánkové" cukroví dělám z těsta na sušenky : http://www.dortydorticky.cz/viewtopic.php?id=1378 Není tam žádné kypřidlo, takže nevyskočí a dají se zdobit bílkovou polevou jako perníčky. Děti je milujou 
ODPOVĚDĚTnahlásit |
|
Lucie M. (jusinka) ID 100062, mimibazar.cz/jusinka (25.11.2013, 22:24) | .. nepřidávala bych do těsta sodu , je tam kvůli "nafouknutí" 
ODPOVĚDĚTnahlásit |
|
 | Květa M. (Kvetulina) ID 28531, mimibazar.cz/kvetulina (25.11.2013, 21:52) | Buď bych těsto vyválela na hodně tenko,aby se nemělo z čeho se nafukovat Nebo bych ještě před pečení otvor zvětšila nožem, aby po upečení byl akorát! 
ODPOVĚDĚTnahlásit |
 |  | Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (25.11.2013, 21:59) |
nejde o otvor, jde o bříško které se vytvoří po upečení 
ODPOVĚDĚTnahlásit |
|
 | Zdena K. (zdenakucerova) ID 17869 (25.11.2013, 21:41) | Zkuste ty otvory po upečení upravit nožem,aby se daly zaseknout až dolů.
ODPOVĚDĚTnahlásit |
 |  | Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (25.11.2013, 21:45) |
otvory jsou faj, ty nevadí, vadí to potom dále. Prostě se těsto uprostřed nafoukne a pak to nejde dál zaseknout 
ODPOVĚDĚTnahlásit |
|  |  | Zdena K. (zdenakucerova) ID 17869 (25.11.2013, 21:58) |
myslíte jako na tlouš´tku? tak to seřízněte nebo trošku ostrouhněte na struhadle...upravuji tak třeba chaloupky, aby šly dobře sesadit.
ODPOVĚDĚTnahlásit |
|