Jak "zamaskovat" filtraci
Ahojky, prosím o radu! Potřebuji nějak zakrýt, schovat filtraci (to je ten vršek kopce). Dolní jezírko budeme osazovat vodníma rostlinama. Kopec pod horním jezírkem vřesama...Ale co dát na filtraci, když musí být přístupná? Jedná se o prostor 1x2m.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Eliška S. (mojevyrobky) ID 433257 (23.10.2013, 17:11)
U jedné restaurace měli něco podobného. Kolem filtrace (nebo co to bylo za zařízení) byl postavený rákos (něco jako se používá občas na balkony, nebo jak to popsat. Viděla jsem to je z dálky. Kdyby tam ve chvíli, kdy jsem tam seděla nešli pracovníci něco dělat, ani bych netušila, že tam něco je. Zbytek byl právě také osázený. Kdyby Vás zajímalo více, napište vzkaz. Poslala bych odkaz na restauraci a podívám se, zda nemám někde fotku - protože se mi to moc líbílo.

ODPOVĚDĚT
Erika D. (NikitaGK) ID 177968 (22.10.2013, 19:32)
Záleží na tom jak často potřebujete se dostávak k filtraci. Pokud méně často dala bych folii a zasypala kůrou či kačírkem nebo bych na víko dala jutu a nechala porůst nějakou plazivkou. Pokud častěji tak nezbývá nic jiného než kolem dokola nasadit traviny apod. co pohledově víko zamaskuje...

ODPOVĚDĚT
Marta K. (marslavkar) ID 133904 (22.10.2013, 16:53)
Záleží na tom, jak často musí být přístupná, zda se do ní leze dvakrát do měsíce nebo jednou za rok? My jsem třeba na žumpu dali fólii na ní oblázky a postavili jsme tam dekorační dřevěnou studnu a kytičky s květináči. Ale protože se do ní leze cca jednou za tři roky, takže mi to zas tak nevadí uklízet, pokud tam budete lézt častěji, volila bych jednodušší způsob. Možná jen větší květináč s nějakou dekorační thůjí nebo tak něco, aby to zase nebylo tak těžké při sundávání. Okolo to budete mít osazené, tak to tak nebude vidět (Y) (hello)

ODPOVĚDĚT
Kateřina S. (Katana) ID 9924, mimibazar.cz/katana (22.10.2013, 15:50)
JÁ KOUPILA NA VÍKO OD FILTRACE TEN TRAVNÍ ZELENÝ KOBEREC,JAKOBY FILCOVÝ,SPLYNE S OKOLÍM. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) A KDYŽ PŘED NĚHO VYSÁZÍTE VYŠŠÍ TRÁVY TAK SE SNAD TROCHU SCHOVÁ (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT