zavaření podušených a rozmixovaných jablek
Můžu zavařit podušené a rozmixované jabka aniž bych tam musela přidat puding a byla z toho přesnídávka? Chci to pro půlroční dceru a nevím,zda už puding v jabkách může.Mám strach, aby samotné jabka třeba nezačaly kvasit.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Renata F. (Viko) ID 233071 (8.10.2013, 10:49)
Ja je ani nezavařuji,hned teplé do skleniček a uzavřu a uskladním,někdy dávám pudink,ale někdy ne a vydrží,loni jsem jich nadělala.Letos bohužel nemáme jablíčka,jde to udělat i s hruškami atd....

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (8.10.2013, 10:44)
Pudink se tam pridává kvůli pevnější konzistenci. Je to škrob, takže nekonzervuje.
Jestli máte jablka připravená, šup s nimi do sklenic a stačí nechat 10 minut sterilovat (Y)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava Š. (svecina) ID 339697, mimibazar.cz/svecina (8.10.2013, 10:20)
Mužete kvasit to nebude puding tam je aby to zhoustlo ne jako konzervant (F)

ODPOVĚDĚT
Martina S. (superka) ID 74317 (8.10.2013, 10:26)
Aha, děkuji.

ODPOVĚDĚT