| Dáša N. (novackova) ID 36932 (7.10.2013, 12:54) |
ahojky ,mohu se zeptat na recept co z něj děláte ,jsem s rakytníkem začátečník
ODPOVĚDĚT |
| | Barbora S. (barborka2010) ID 321592 (7.10.2013, 14:03) |
Zrovna dneska jsem psala jedné paní komentář, kopíruju: Hezký den, já mám v lednici 4 litry a další 3 jsem rozdala. Napíšu Vám jak jsem postupovala já. Kuličky jsem omyla a rozmixovala ponorným mixérem, potom jsem pasírovala čistou šťávu. Šťávu jsem zvážila a na každé kilo jsem přidala kilo cukru. Poté jsem dala na sporák, na nejnižší plotýnku a uplně na slabo. Pomaloučku se tam ten cukr rozpouštěl, ucítíte to že tam najednou nic "neplave". Sirup nesmí vařit, ale toho na té malé plotýnce snad nedosáhnete. Opravdu jen dokud je to nutné, do nějakych 50st. je to v pohodě. Potom jsem nechala vychladnout a studený sirup ještě jednou procedila a už plnila do skleniček. Žádné kyseliny, konzervanty a podobně. Udržujte v lednici a každé ráno jednu lžičku. Dětem moc chutná a i dospělí si pochutnají. Ať se podaří, já se do něj zamilovala.
ODPOVĚDĚT |
| | | Hana Š. (Kospetaaa) ID 284206 (10.10.2013, 10:33) |
Také máme,je moc dobrý! Slyšela jsem někde,že se má podávání přerušouvat,aby neuškodil játrům....... Nevíte o tom něco?
ODPOVĚDĚT |
| | Jana K. (pepinabasi2) ID 237489 (8.10.2013, 22:51) |
Tak to je bomba !!!!!
ODPOVĚDĚT |
| | | Dáša N. (novackova) ID 36932 (7.10.2013, 20:18) |
moc děkuji Dáša
ODPOVĚDĚT |