| Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (4.10.2013, 23:02) |
moje sousedka to nenamáčí. Udělá si marcipán, višni naloženou do alkoholu v tom obalí a namočí do hořké čokolády a dá do košíčku. Je to moc dobré.
ODPOVĚDĚT |
| Monika Č. (agnesmum) ID 336827 (5.10.2013, 7:49) |
takto to robievam aj ja,a včera som robila aj vo vlašskych orechoch tie su snad ešte lepšie ako v marcipane, chcela by som skusit s fondanom lebo višne v čokoláde milujem
ODPOVĚDĚT |
| | | Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (5.10.2013, 8:21) |
něco jsem našla i na seznamu - když si zadáte višně v čokoládě - něco vyjede.
ODPOVĚDĚT |
| | | Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (5.10.2013, 8:19) |
tak abych řekla pravdu - myslím, že fondán je jen kupovaná potahovka. u nás se moc nemusí, pokud ji neochutíte aromatem, tak je bez chuti..... u nás máme raději nepravý marcipán z mléčné hmoty, Ten je i podle mě na tuto věc mnohem lepší. A obalit v oříškoch - to jste si udělala hmotu jako na včelí úlky - 100 g ořechů, 100 g cukru, 1 vejce?
ODPOVĚDĚT |
| | | Monika Č. (agnesmum) ID 336827 (5.10.2013, 11:18) |
http://www.labuznik.cz/recept/poleva-cukrova-fondan/ našla som toto tak skusim nariedit griotkou snad s toho niečo bude
ODPOVĚDĚT |
| | | Monika Č. (agnesmum) ID 336827 (5.10.2013, 11:16) |
mliečny marcipán som robievala len som si asi rodinku moc zhýčkala marcipánom lebo mliečnu hmotu mi už nechcú dat do huby
ODPOVĚDĚT |
| | | Monika Č. (agnesmum) ID 336827 (5.10.2013, 11:14) |
no podobne ako na ule, pomlete orechy, pomlete piškoty, maslo, par kvapiek griotky aby to nebolo len mastne od masla bez pomeru tak od oka cukor som nedala piškoty to osladili dosť, aby to bolo take makke aby sa do toho dala zabalit višna, dala som to stuhnut do chladnicky a potom do čokolády sú s toho take male pralinky
ODPOVĚDĚT |