Multifunkční vysavač
Maminky poraďte... multifunkční vysavač, musí zvládnout chlupy (labrador a čivava) a rekonstrukci domu- jemný prach, písek, upadlou omítku a vše podobné. Nechci ale žádné obrovské monstrum, poraďte. Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Dana C. (Cenklice) ID 448488 (22.9.2013, 13:50)
já bych vám doporučila cyklonový vysavač Samsung, mám už druhý, není drahý, a super vysává chlupy po psech, jako žádný jiný dražší, vzhledem k cyklonu se částečky zachycují v něm a neproudí přes filtry ven. Rekonstrujeme chalupu a jeden máme na stavbu a prach a druhý nový do domácnosti, už jsem ho doporučila pár kamarádkám a jsou všechny moooc spokojené, koupila jsem ho netu.

ODPOVĚDĚT
Jana P. (JanaPas) ID 433039 (22.9.2013, 10:55)
souhlasím se Soňou, nový vysavač na stavbu je opravdu naprostá hloupost.
Já bych vám doporučila to, co máme my. Mám vysavač Miele CatxDog - vysává super, máme psy (kavalír a salašník) a dvě kočky. No a na hrubou nečistotu (v našem případě už ne stavební suť, ale např. čisštění auta, krbu... ) máme takový barel (prodává to třeba Baumax, který se napojí na vysavačové hadice, ale výhoda je v tom, že ten binec nejde do motoru ani do filtrů, ale zůstane v tom barelu.

ODPOVĚDĚT
Sona H. (Sona80) ID 469555 (21.9.2013, 22:26)
Upřímně, na rekonstrukci domu bych vzala starej šmejd, kterého mi nebude líto .. ale můj názor.. neznám nikoho, kdo by na omítku a vše kol stavby bral nový vysavač, tyto mikro částečky ze zdiva atd se dostávají do motoru, naši takhle na garáž použili vorwerk.. oddělal se.. (takže znám, kdo použil ) (F)

ODPOVĚDĚT
Ilona M. (silonka1) ID 325461 (22.9.2013, 10:07)
No já už právě v začátcích oddělala během 1-2 měsíců dva staré vysavače. Oba sloužili spoustu let, ale tohle bohužel nezvládli. Uvažuji o značce Karcher, znám ji a vysává skvěle, ovšem.... často nestabilní (několikrát se mi zasekl o šňůru a převrátil, což s vodou uvnitř není to pravé), při převrácení se hned odštípl nějaký kus plastu, drahé příslušenství, u levnějších variant bez navíjecího kabelu a s plastovými trubkami :-(

ODPOVĚDĚT