![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/180504/18/a469382-1525452249.jpg) | Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (4.9.2013, 14:10) |
normální šroubovací sklenice. Zavařujeme vepřové maso ála vepř. konzerva ....na 1 kg masa 13g soli + do každé sklenice naplnit tak do 3/4 maso + lžíce vody nebo vepř. vývaru (když se maso zavařuje při zabijačce je vývar) 1. den zavařovat 2 hodiny, 2. den 1 hodinu. Je to perfektní, kromě soli nic z konzervantů, vždy po ruce, k večeři, pro návštěvy, ale třeba i na rychlý oběd do kapusty , nebo do mrkve ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (4.9.2013, 22:12) |
dělám stejně ještě přidávám kmín ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |