Zavařené maso
Poradíte, jak zavařit maso? Všude čtu, jen víčko s červenou gumičkou. Ale jednou jsem viděla u kamarádky v lahvích se závitem. Jiné nemám, můžu to zkusit? Děkuji Lenka
poslední fotografie v albu Zavařené maso
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (4.9.2013, 14:10)
normální šroubovací sklenice.
Zavařujeme vepřové maso ála vepř. konzerva ....na 1 kg masa 13g soli + do každé sklenice naplnit tak do 3/4 maso + lžíce vody nebo vepř. vývaru (když se maso zavařuje při zabijačce je vývar)
1. den zavařovat 2 hodiny, 2. den 1 hodinu.
Je to perfektní, kromě soli nic z konzervantů, vždy po ruce, k večeři, pro návštěvy, ale třeba i na rychlý oběd do kapusty , nebo do mrkve
(Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (4.9.2013, 22:12)
dělám stejně ještě přidávám kmín (Y)

ODPOVĚDĚT
Linda B. (LIBARA) ID 48130 (4.9.2013, 9:33)
Zavařuji do těch , které mám :-) a nikdy žádný problém |:o)

ODPOVĚDĚT
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (3.9.2013, 21:45)
zavařuju do šroubovaček, nikdy ne do klasických sklenic

ODPOVĚDĚT
Karolína T. (tyleka) ID 147660 (3.9.2013, 20:28)
Zavařuji i pod víčka s bílou gumičkou, i do sklenic se šroubovacími víčky. Ale dělám to jenom kvůli dovolené, takže konzervy spotřebuji brzy, tak do 3 měsíců.

ODPOVĚDĚT
zuzana S. (luzinka) ID 95606, mimibazar.cz/luzinka (3.9.2013, 20:21)
Já zavařovala do závitovek a v pohodě, žádná červená gumička :-)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Vidy) ID 403512 (3.9.2013, 20:17)
Vicko s cervenou gumickou,jedine na maso :-@

ODPOVĚDĚT