![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160722/19/a248206-1469208663.jpg) | Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (3.9.2013, 15:00) |
Já chleba v pekárně také nepeču, dělám jen těsto a pak peču. Peču v poslední době z chlebového kvásku, déle vydrží a jsou méně drobivé resp. vláčnější. Mám dva recepty v albu. Teď mám oblíbený recept ze stránek dáma.cz domácí pekárny a to recept č.1591. Pak hodně využívám stránky primapekárna.cz. Používám samozřejmě na veškerá kynutá sladká, slaná, sekanou v ní peču, používám na marmelády. Chleba po upečení ještě teplý zabalím do utěrky a nechám vychladnout, pak skladuji v látkovém sáčku v chlebníku. Ale ono záleží právě na tom typu chleba. Ta jeho řekněme konzistence v příštích dnech. ![(hello)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
ODPOVĚDĚT |