Naevus flameus v obličeji
Maminky nemáte někdo zkušennosti s léčbou "ohně" v obličeji?Kam chodíte na laser?Jaký je u vás účinek laseru?Uvítám jakékoliv vaše zkušennosti...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Sona H. (Sona80) ID 469555 (4.9.2013, 18:29)
Ivet, nemám sice zkušenosti, kamarádka má ale růžovku (kolem nosu až k tváři, na čele...) a dávala jsem jí koncentrát Avene Antirougerous (nebo jak se to píše) - po týdnu jí zmizela červená svědivá kůže (nevím, zda je to obdobné, jako u Vás..). (F)

ODPOVĚDĚT
Klára V. (klafiar) ID 374316 (6.9.2013, 0:13)
Snad mi paní zakladatelka promine,že Vám odpovím já. Tohle by na to nepomohlo,protože "oheň" není cosi,co se vytvořilo na kůži,ale je to porucha pigmentace kůže. Takže např. tak jak mají běžné lidi červené rty,někteří to mají i na kůži nebo spíš je to v rámci kůže. ..,nepálí to,nesvědí,tady spíš problém ten,že jak je ta část hodně prokrvená,tak se třeba v tom místě,kde to je,hůř zastavuje krvácení,to je jedno z takových zásadnějších věcí,na které se musí dát pozor.Nebo když je např.chladno,tak to fialoví -zas jako třeba rty-.A tím laiserem se to místo,kde je oheň vypaluje až na místo,kde už není a pak jak jsem psala dole,musí se to ošetřovat jako spálenina.

ODPOVĚDĚT
Sona H. (Sona80) ID 469555 (13.9.2013, 13:16)
Klárko, děkuji, jsem o trochu "chytřejší"... tohle je vždycky moc nepříjemné a je mi líto, když se s těmito svinstvi kdokoliv musí "prát"... (F)

ODPOVĚDĚT
Klára V. (klafiar) ID 374316 (16.9.2013, 0:37)
Dobrý večer Soni,ještě jsem zapomněla něco dodat,co se týče "ohně". Bylo by dobré, jednou za čas nechat udělat SONO vnitřních orgánů. Ono se někdy stane,že naevus do nich prorůstá. Taky jsem to nikdy nevěděla,ale jednou jsem byla někde na dovolené,kde jsem musela vyhledat doktora a ten se mě ptal,kdy jsem měla dělané poslední SONO a kam chodím na sledování. Řekla jsem,že nechodím nikam a na SONu jsem nikdy nebyla,že mi to nikdy nikdo neřekl.Byla jsem na vyš.v Motole a dobrý,ale prý mám zas minimálně jednou za 10 let zas přijít. Sama jsem si došla na kožní do Motola a objednala jsem se,nepotřebovala jsem ani doporučení svého Dr....Klára

ODPOVĚDĚT
Iveta B. (ywette) ID 46273, mimibazar.cz/ywette (5.9.2013, 22:13)
Soni, děkuji za příspěvek. U kamarádky to bude něco jiného. Každopádně to je určitě zajímavý krém, když tak pomáhá. Koukla jsem na něj na net...

ODPOVĚDĚT
Klára V. (klafiar) ID 374316 (4.9.2013, 11:02)
Já mám,ale daleko silnější(červenější) na ruce,části zad a prsu. Chodívala jsem na Karlovo nám.do nemocnice,ale u mě to nemělo efekt-mám to hodně do hloubky,takže se mi to jizvilo. Ale chodívala tam se mnou maminka,s tak ročním dítětem,které mělo dost viditelný flíček-část tváře,horní víčko a kost za horním víčkem. A protože chodili na kontroly jako já,tak ten efekt byl krásně znát. Na poslední kontrole,kdybych nevěděla,kde to dítě mělo,bych nepoznala vůbec nic.

ODPOVĚDĚT
Iveta B. (ywette) ID 46273, mimibazar.cz/ywette (4.9.2013, 13:57)
Klárko prosím vás a po jaké době to bylo?

ODPOVĚDĚT
Klára V. (klafiar) ID 374316 (6.9.2013, 0:04)
Já mám pocit,že jsem (a tím pádem i to mimi) tam chodila 1x za čtvrt roku. Je to tedy už nějaký ten rok zpátky. Ono se to zdá,že se na další "zákrok" čeká dlouho,ale to místo po laiseru se musí úplně zhojit a protože se to vlastně vypaluje,hojí se to jako spálenina. Takže to mimčo tam chodilo asi rok a mělo to pryč,protože to byl malý flíček. Já to mám hodně,takže jsem chodila skoro 2 roky,ale jak říkám,mám to dost do hloubky,takže smůla. Navrhovali mi pak plastiku,ale já nechtěla. Přijde mi jedno,jestli mám oheň nebo jizvy po plastice.

ODPOVĚDĚT
Hana N. (HankaN) ID 50703 (3.9.2013, 12:09)
Já před pár lety s ohněm (silnější, než na foto) byla na laseru v K.Varech, kde měli nějaký super laser na tyto problémy. Chodila jsem vícekrát a výsledek nulový. Také ho mám v obličeji. Navíc to nebylo moc příjemné, muselo se t pak chladit, po zahojení to mělo být OK, ale opak je pravdou. Je to už nějaký rok zpět, třeba je něco účinnějšího a bezbolestného. Ale i tehdy mi říkali, že to zabírá všem - mimo mě.

ODPOVĚDĚT
Iveta B. (ywette) ID 46273, mimibazar.cz/ywette (3.9.2013, 20:53)
No my právě s dcerou chodily již dvě zimy - celkem 12 sezení a výsledek já moc nepozoruji. Někdo, kdo vidí dcerku s odstupem říká, že je to v obličeji světlejší. Tak nevím, zda do toho investovat dál. Samozřejmě je to pro dceru bolestivé a to i tehdy, když dvě hodiny předem namažeme anestetickou mastí. Po laseru pak 10 dní musí vydržet nekonečné dotazy a někdy i posměšky ve škole, je to náročné...

ODPOVĚDĚT