Co z patizonu
Mám tu 5 patizonů. Co z nich uvařit? Ale ne smažené, to nejíme
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Sylvie P. (pevna) ID 36376, mimibazar.cz/pevna (25.8.2013, 16:33)
Dávám jedna ku jedné s bramborama do bramboráku. Je z nich moc výborný a krásně světloučký.

ODPOVĚDĚT
Iva Č. (capice123) ID 407546 (25.8.2013, 14:34)
já zapékám. Nakrájím na plátky nebo na kostky, k tomu brambory, cibuli, česnek, salám, sýr, rajčata, promíchám a šoupnu do trouby zapéct (jako fr. brambory)

ODPOVĚDĚT
Karina T. (tomanka246) ID 271794 (25.8.2013, 10:38)
http://www.labuznik.cz/recept/hledani/podrobne/?form_recipeSearchForm_1=&as_url=&as_code=WEBDIO&q=patizon&sort=relevance&field=all&userName=&nation=-1&withImage=0&withComment=0&profi=0&vegetarian=0&diabetic=0&forChildren=0&withoutAleurone=0&old=0&growingSlim=0&submit=Hledat+receptyrecipeSearchFormAnchor

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (25.8.2013, 10:04)
včera jsem podusila na cibulce s paprikou, rajčetem a cuketou a přidala trošku cus-cusu a měli jsme ke grolovanému masu

ODPOVĚDĚT
Radka Z. (waspy) ID 219454, mimibazar.cz/waspy (25.8.2013, 9:11)
Já ho nastrouhám, zamíchám se zakysanou smetanou + 3 vejce do ní rozšlehat, dám zapéct, občas přidám sýr, nebo cokoliv dle chuti a je to moc dobré, i děti to mají rádi.

ODPOVĚDĚT