domácí ovocný sipup?? co s tím??
dělala jsem ovocný sirup poprvé a vysypalo se mi do něj víc kys. citrónové, je to zdraví škodlivé nebo jen kyselejší, ale zdraví neškodné?? Nemám to raději vylít?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Hana S. (hanstro) ID 212581 (3.8.2013, 17:17)
ŠKODLIVÉ TO NENÍ, NEMUSÍTE SE BÁT!

ODPOVĚDĚT
Eva F. (kapulet) ID 56368, mimibazar.cz/kapulet (6.8.2013, 10:16)
děkuji, je to jen kyselejší ale aspoň nám dýl vydrží, musíme víc ředit ,-)

ODPOVĚDĚT
Lada Z. (Zlatenka) ID 18175 (3.8.2013, 14:33)
Pokud jste nenasypala opravdu moc, a na ochutnání je to jen kyselejší, tak to nevadí, škodlivé to určitě není.

ODPOVĚDĚT
Eva F. (kapulet) ID 56368, mimibazar.cz/kapulet (6.8.2013, 10:15)
děkuji

ODPOVĚDĚT
Věra E. (Jonáš7) ID 72486, mimibazar.cz/jonas7 (3.8.2013, 12:42)
přidělejte ještě jednu dávku omezte kyselinu a promíchejte dohromady já dnes dvakrát osladila těsto tak jsem tak udělala

ODPOVĚDĚT
Eva F. (kapulet) ID 56368, mimibazar.cz/kapulet (3.8.2013, 13:47)
no, já už jaksi nemám z čeho ,-) a kupovat ovoce se mi nechce

ODPOVĚDĚT