Párty šunka z Globusu
Znáte? Jak ji upravujete? Já na ni dostala tip od kamaráda, co ji griloval, ale šla by třeba udit?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Renata B. (rea1b) ID 262511 (2.8.2013, 20:18)
Já jsem ji nedělala vcelku. Nakrájela jsem ji normálně na plátky, potřela olejem a šup s ní na gril. Je to lepší, copak maso se griluje vcelku? To by nebylo dobré, takhle je každý plátek pěkně ogrilovaný z obou stran. (Y)

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (1gift) ID 102700 (2.8.2013, 20:49)
No právě že ten můj kamarád ji opékal (jako se dělá třeba kýta) a postupně ji ořezávali...

ODPOVĚDĚT
Eliška K. (Betinkaa) ID 231629 (2.8.2013, 17:47)
zabalit do alobalu a celou dát na gril nijak jí nedochucuji je výborná

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (1gift) ID 102700 (2.8.2013, 17:53)
myslela jsem si to ,-) Díky za potvrzení! Zítra jdeme do ní :-$

ODPOVĚDĚT
Renata B. (rea1b) ID 262511 (2.8.2013, 17:28)
Už jsem ji kupovala v Globusu 2x. Pokaždé skončila na grilu a byla moc dobrá.

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (1gift) ID 102700 (2.8.2013, 17:46)
A už jste ji nijak nedochucovali? A pekli na začátku v alobalu?

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (2.8.2013, 16:27)
neporadím, tyto věci nekupuji.....kolik % masa obsahuje?...

ODPOVĚDĚT
Pavla M. (Pami) ID 145730 (3.8.2013, 12:33)
Tak proč sem píšete?

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (1gift) ID 102700 (2.8.2013, 17:47)
Je to kus masa, s obsahem nějakých éček...

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (2.8.2013, 19:38)
nebo mazání jako když se peče syrová kýta, svařím červené víno, trošku oleje, másla a koření dle libosti já dávám čerstrvé bylinky a trošku česneku...tím mažem i divočáka a na krůtu dávám bílé víno...nesolím jelikož vždy napícháme daný kus masa solným roztokem (F)

ODPOVĚDĚT