Jitka K. (sporran1) ID 193577
Bezlepkové bagety v domácí pekárně
Holky, pekla jste některé bezlepkové bagety (rohlíky) v domácí pekárně Eta Delicca? Ráda bych nějaký tip. Díky.
ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM
poslední fotografie v albu
Šperky k šatům
|
Vysavač roztočů v posteli
|
Kterou koupit figurínu?
|
No a teď, baby, raďte :-)
|
Co na krk? Jakou barvu šátku?
|
Slib bakaláře
|
Lucince čepička přesně sedí
|
Založení blogu
|
Jak nakupujete oblečení na další sezonu?
|
Foto k osobní proměně
|
Jak zmenšit pas bez regulační gumy
|
Buxus - jak stříhat?
|
Název bílé květiny
|
Bezlepkové bagety v domácí pekárně
|
Styl Provence, venkov a jiné.... kde hledat???
|
Spižírna... Jak máte vyřešenou?
|
Levandule - co se jí stalo
|
Levandule - co se jí stalo
|
Levandule - co se jí stalo
|
Softshellky z Lidlu
(upozornit administrátory na porušení pravidel inzerce)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE
REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem
2
komentáře
Martina Ž. (maroušek)
ID 294692 (26.7.2013, 8:37)
Také nechávám v pekárně jen výmíchat a nakynout a peču na plechu,Dělám sýrové bulky ,sýr se dává do těsta ,takže se potom tolik nerozjíždějí
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (3boys)
ID 49148 (26.7.2013, 6:36)
V pekárně max. těsto a pak je na to plech. Těsto musí být řidší a nedrží formu. proto je lepší spec. plech - takový jako vlnitý plech....
ODPOVĚDĚT