Byl jste někdo v tomto hotelu v Egyptě v Marsa ?
Marsa Alam-Hotel Three Corners Sea Beach Resort..Díky za Vaše info:)))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Věra S. (zahala) ID 78649 (5.7.2013, 10:21)
Co bych Vám mohla ještě doporučit za hotel tak ten je také v Hurgadě Aqua blu resort od Eximu. To byla perfektní dovolená, krásné moře klídek a píseček, a nádherný areál a ubytování, jídlo vše perfektní. Pak jsme byli ještě v oblasti Safaga tam je všude písek a pozvolný vstup do moře je to kousek od Hurgady. Pak je ještě pěkný hotel vyhlašený v Hurgadě Magadi resort od Blue style. tak zkuste prostudovat. Určitě vyberete dobře a budete spokojený :) Akorát bych sledovala nynější politickou situaci ( aby bylo v Egyptě bezpečno ) Pěkný den Věra S.

ODPOVĚDĚT
Věra S. (zahala) ID 78649 (3.7.2013, 7:26)
Byli jsme loni, je to menší hotel. Jídlo bylo chutné je tam i bazén s mořskou vodou. Pokoje jsou malé občas nějaká místní ještěrka na chodbě :) Vcelku jsme byli spokojeni. Ani faraon nás nepotkal v hotelu je lékárna a malé obchůdky. No a moře bylo pro manžela perfektní muselo se přes molo a jako jediný si zaplaval s delfíny. Jsou k vidění i velké želvy je to jejich území. Pokud se chcete ještě na něco zeptat klidně piště :) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra R. (Pesinka) ID 54308, mimibazar.cz/pesinkarejmontova (4.7.2013, 20:18)
Děkuji moc za Vaše info (F)My byli v Egyptě již několikrát a pokaždé v jiné části Hurghady a tak jsme chtěli změnu..Tobogány a skluzavky bychom preferovali kvůli 7-leté dcerce,ale máme ještě 13-měsíčního chlapečka a tak mám strach,kdyby korály byly již od břehu,aby se vůbec mohl na písečku počvachtat *-)Na cestovce nic neřeknou a tak jsem zkusila zde poradnu..Máme ještě vyhlídlý hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park ..ten je teda zase v Hurghadě,dražší,ale píseček...Tak váhám,váhám ,-)Krásný,prodloužený víkend (hello)Peťka

ODPOVĚDĚT
Petra K. (Pegasek) ID 17297 (3.7.2013, 11:06)
Dobrý den paní Věrko, taky přemýšlíme o tomto hotelu, je vhodný pro děti( 7 a 5 let) a je tam i jiný přístup do moře než po molu? moc Vám děkuji

ODPOVĚDĚT
Věra S. (zahala) ID 78649 (3.7.2013, 11:56)
Hezký den, určitě je vhodný pro děti mi jsme byli s dcerou 4roky a bylo tam i více rodin s dětmi. Jsou tam tobogány a skluzavky pro děti takže se vyřádí. Určitě doporučuji boty do vody je tam malá laguna kde se dá vykoupat, ale plavat moc ne. Takže pokud si chcete zaplavat a zašnorchlovat tak jedině přes molo. Jinak večer jsou animační programy pro děti i dospělé. Marsa alam je moc hezká oblast určitě bych se tam ráda vrátila. Teď tam jede švagrová, ale ta jede do hotelu Brayka bay.

ODPOVĚDĚT