Věnečky s fondánovou polevou
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jana F. (fojaa) ID 86039, mimibazar.cz/fojaa (10.5.2013, 19:54)
(clamp) (clamp) (clamp)milujůůůůů (zajic)už idu (kolo)stav na kávičku (C) (L)

ODPOVĚDĚT
Dana C. (Cenklice) ID 448488 (10.5.2013, 12:53)
prosím recept na polevu, mě stále teče a nedrží! (N) (N) :-@ :-@ :-@ :-@ Děkuji :-p (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Jarmila B. (jeremy) ID 278029, mimibazar.cz/jeremy (10.5.2013, 16:34)
Improvizovala jsem, Danko, ale asi 150ml vlažné vody, 1balíček želatiny, 2 lžíce rozpuštěného 100%tuku Omega, 2lžíce medu a moučkového cukru tolik, aby to neteklo. Vše vyšleháme elektrickým šlehačem, nic se nevaří, jen vyšlehat tak jak píšu a moučkový cukr se dává až na konec a dáte ho tolik, aby to neteklo, asi 300g...plus mínus...taky jsem to měla řidší, ale to proto, že mi došel moučk, cukr ,-) naštěstí to ale ztuhlo...inspirovala jsem se u skvělé p. Soničky alias ssonda...zbylo mi ještě dost polevy, takže jsem si jí dala do uzavíratelné dozy do lednice a použila po týdnu znova na větrník na plech a ještě mi troška zbyla, takže asi bude zas zanedlouho nějaká mňamka, ale dle mého se tam nemá co zkazit, stačí vědět dobu trvanlivosti použitých ingediencí a spotřebovat dle toho anebo jak nejdříve to půjde ,-) (L) (F)

ODPOVĚDĚT