Porodní plán
Milé maminky, ráda bych vás touto cestou poprosila, zda by jste nebyla některá z vás ochotná podělit se o své zkušenosti s porodním plánem a neudělala se mnou dva rozhovory před a po porodu. Podrobnosti dále v komentářích níže. Předem děkuji:-)
poslední fotografie v albu Porodní plán
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Ludmila K. (Dunka08) ID 481794 (11.5.2013, 9:45)
prosím , kdo by byl ochotný ozvyte se mimoc by mi to pomohlo :) není to na dlouho půl hodinkový rozhovor.
děkuji

ODPOVĚDĚT
Ludmila K. (Dunka08) ID 481794 (5.5.2013, 20:11)
Milé maminky,

Jmenuji se Ludmila Křivová , zde v Brně jsem vystudovala porodní asistentku a nyní studuji navazující magisterské studium obor Perioperační péče Fakulty zdravotnických studií v Pardubicích.

Zpracovávám diplomovou práci na téma: Dříve vyjádřená přání - porodní plán rodících žen. Toto téma je součástí školního grantu. Cílem mé práce je ukázat, proč těhotné ženy začaly ke svým porodům přinášet svá sepsaná porodní přání, jaká mají očekávání ve vztahu s ním a personálu a s jakým přístupem se v nemocnicích setkaly.

Touto cestou bych Vás chtěla moc poprosit o laskavost, pokud máte termín svého porodu v období květen – červenec (nejpozději začátek srpna) a máte v plánu si k porodu sepsat svůj porodní plán nebo jej již máte sepsaný, zda byste nebyla ochotná se mnou udělat dva krátké rozhovory a neposkytla mi tak cenné informace, které by byly využity pouze ...

ODPOVĚDĚT
Ludmila K. (Dunka08) ID 481794 (5.5.2013, 20:10)
pro účely diplomové práce a byly by zcela anonymní. Jeden rozhovor by se uskutečnil před a druhý po porodu to proto, abych mohla zhodnotit, do jaké míry se snažili zdravotničtí pracovníci Vaše přání naplnit a jak k němu přistupovali z Vašeho pohledu. Rozhovory by probíhaly vždy s Vaším souhlasem a po domluvě (s různým odstupem od porodu), kdybych se přizpůsobila Vaším časovým možnostem, a v místě, které si sama zvolíte (rozhodně byste nikam nemusela jezdit). Výslednou diplomovou práci bych Vám samozřejmě poté poskytla.
Pokud byste měla zájem a byla ochotná se mnou oba dva rozhovory podstoupit nebo i v případě doplňujících dotazů kontaktujte mě na email: noitami@seznam.cz.

Předem moc děkuji a těším se na případnou spolupráci. S přáním krásného dne Ludmila Křivová

ODPOVĚDĚT
Veronika H. (vercikk) ID 221851 (2.5.2013, 20:25)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Ludmila K. (Dunka08) ID 481794 (5.5.2013, 20:39)
děkuji :-)

ODPOVĚDĚT