Příprava na dort - sladké ochidee :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Markéta H. (Zamie) ID 88816 (2.4.2013, 18:23)
Lucko, zdravím Vás, tak ty Vám povedly, jsou neuvěřitelně luxusní |:o) |:o) |:o) |:o),... Máte úžasně vyvinutý smysl pro ladění barev, na všech Vašich dortících (Y) (Y) (Y) Ráda od Vás "opisuji", ale tohle nedám ani za milion let (smich).
Kdy budete mít tu soutěž v Praze? Budu ddržet palce, aby jste vyhrála !!!!
A mimochodem, ten pořad v televizi byste měla točit VY !!!!!!!!! Zdraví Vás Markét
(hello) (hello) (F

ODPOVĚDĚT
Lucie F. (VERONIKA) ID 50351, mimibazar.cz/luisinka (2.4.2013, 20:51)
Ach, velmi děkuji za takovou krásnou pochvalu :-) Nikdy mne nenapadlo, že mám smysl pro ladění barev :-) Teď si to o sobě budu říkat ,-) Jsem moc ráda, že ode mne "opisujete" beru to jako další krásnou pochvalu :-) Já mám prostě moc ráda konkrétní dorty pro konkrétní lidi :-)
Soutěž už proběhla, vyhrály dva profíci, druhé místo zaujala paní, která není profík, ale dělá kurzy zdobení :-) Já jsem získala Novinářskou cenu a (velmi se stydím) Cenu za překonání obrovské trémy...... A moc se mi nedařilo, jsem velmi pomalá! A můj dort prostě nebyl ten nejlepší :-)
Děkuji i za nápad s natáčením, ale Markéta je profík :-) Já to mám jen jako krásné hobby
(L)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (Zamie) ID 88816 (3.4.2013, 9:03)
Děkuju za všechny Vaše komentíky k mým fotečkám. (F) Hlavně hodně pečte, ať mám co okoukávat. S tou soutěží si nelamte hlavu, už ta Vaše odvaha zúčastnit se, je super. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
lenka k. (mon-cheeris) ID 159881 (1.4.2013, 8:11)
:-o :-o téééééééééééééééda to je krása to je z marcipánu????To bych ani nejedla ,-),ale opatrovala (F) (F)tu krásu (Y) (Y) (Y) jsou jako živýýýýýýýýýýýýýýýý nemúžu se vynadívat (F) no prostě smekám jste šikulka (^) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie F. (VERONIKA) ID 50351, mimibazar.cz/luisinka (1.4.2013, 18:57)
To jsem moc ráda, že se Vám líbí. Byl to druhý pokus, docela mne bavily, pak vložím hotový dortík :-) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
lenka k. (mon-cheeris) ID 159881 (2.4.2013, 6:21)
Vážně :-o druhý pokus? (Y)tak to jste dobráááááááááááááááááá (Y) (F) (F)můžu se zeptat jaký používáte barvy na marcipán já upekla teprve 2 dorty(první mi zdrhnul do trouby ,-))a zkusila jsem jenom růžičku a na mramorový motýlky s housenkou ,-) (^) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie F. (VERONIKA) ID 50351, mimibazar.cz/luisinka (2.4.2013, 20:46)
:-) Já používám snad úplně všechny možné, na těcho orchidejích jsou prachové. A z gelových mám ráda Sugar Flair, ale některé používám i Wilton :-) Různě. S různým druhem potahu je ta barva jiná. A někdy používám práškové Kovandovi, se kterými jsem začínala, ředím kapkou alkoholu :-) (ale opatrně jsou slané) (K)

ODPOVĚDĚT
lenka k. (mon-cheeris) ID 159881 (3.4.2013, 7:12)
Lucinko děkuji za cené rady (^) můžu se zeptat jde na mléčný marcipán malovat práškovýma barvama (Kovandovi) naroztečou se?chtěla bych namalovat pejska :-$ modelace z marcipánu nebo tvarovat dort ,-)to by dopadlo ,-)koukala jsem na jedno video paní to šlo (Y),ale na to si netroufnu zatím snad se někdy odhodlám až mi to trochu pujde zatím svoje dortíky testuji na dětech a manželovi ,-),pěkný den přeji Lenča (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie F. (VERONIKA) ID 50351, mimibazar.cz/luisinka (3.4.2013, 13:02)
Podle mého by to šlo, ale musíte ředit kapkou alkoholu! Žádná voda! Ale gelovky jsou přeci jen lepší, i máte větší výběr barev, nějaké si kupte zkuste třeba tady na MMB Kamilu Jelínkovou, tuším POMPOSO, když jí napíšete, že chcete jen pár gelovek, třeba Vám to pošle za poštovné dopisu, uvidíte - je moc ochotná! Neb se dá obrázek malovat prachovkami ředěnými kapičkou alkoholu :-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno