VIBRAČNÍ PLOŠINY
Holky chodíte některá? Podělíte se o zkušenosti a typy ? Díky ..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jaroslava V. (koubeska) ID 51136, mimibazar.cz/koubeska (22.2.2013, 22:09)
Jsem přesvědčená, že to efekt má. I když to na úbytku váhy nepoznáte, na cm jednoznačně ano. Proštudovala jsem na netu všechno a nejvíc mě dostala statistika jednoho studia, kde byly zaznamenány před a po - váha, cm pas, boky, stehna, paže.

ODPOVĚDĚT
Jana K. (134leguan) ID 311404, mimibazar.cz/134leguan (21.2.2013, 20:30)
ano postava se zpevnila, ale není to vhodné pro každého. Nevěděla jsem, že mám částečnou blokaci si skloubení (záda)-extra nic nebolelo a po absolvování 3-měsíčního cvičení na plošině jsem se sice krásně zpevnila, ale přišla jsem taky k vyhřeznuté plotýnce. Rozhodně doporučuji instruktáž trenéra, jak správně na plošině stát a cvičit a dobře zvážit, jestli je to pro Vás nejvhodnější způsob.

ODPOVĚDĚT
Věra M. (lacoste66) ID 463814 (21.2.2013, 19:42)
Hezký večer Renatko (hello), docházím na hodně podobnou plošinku - VIBROGYM. Poprvé jsem byla z recese vyzkoušet před cca dvěma měsíci - úplně mně to dostalo :-)...jsem moooc spokojená. chodím již pravidelně dvakrát týdně. Nečekejte velký váhový úbytek, ale nádherně se formuje a upevňuje postava (clamp) Cvičení trvá půl hodiny a střídají se jednotlivé cviky po půl minutě.Postupně protáhnete svaly na všech partiích. Není to žádná brnkačka, ale nádherně sama na sobě vidíte vlastní pokroky. Já určitě DOPORUČUJI (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT