TITANOVÁ SADA NÁDOBÍ
Máte někdo celou sadu, popř. od jakého výrobce ?? Měla jsem hrnce od Tescomy, ale musela jsem reklamovat a teď chci koupit něco jiného ..aby to vydrželo ..Tak nevím ..Děkuji moc. Renata
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Ester K. (ester.k) ID 224245 (7.12.2011, 23:09)
Mám hrnce Top moravia a zkušenosti mám stejné. Vařila jsem polévku na novém sporáku a jak jsem na něj nebyla zvyklá, tak místo toho abych vypla plamen, tak jsem ho dala na maximum a jela na výlet.... Po návratu byl sice byt zakouřený (podotýkám, že jsme měli měsíc vymalováno), nicméně jsme nehořeli!!! Hrnec jsem umyla, stačilo jen otřít houbičkou. Jsem maximálně spokojená. V hrncích se dá vařit, smažit (s minimem tuku) i zapékat v troubě. Od Tescomy bych si hrnce nekoupila, mají tenké dno, všechno se na nich přichytí. Za mě určitě titanové hrnce!!!

ODPOVĚDĚT
Simona H. (simonakl) ID 196494, mimibazar.cz/simonakl (6.12.2011, 14:55)
mám tohle a jsme moc spokojená (Y)

http://www.proguss.cz/2-titanove-nadobi

ODPOVĚDĚT
Eva S. (Evásek.cz) ID 74048, mimibazar.cz/evasek22 (6.12.2011, 13:21)
Dobrý den, mám jeden hranatý, vysoký hrnec s odnímatelnou rukojetí zn. Profi woll guss. Nechala jsem se před lety zblbnout na nějaké předváděcí akci ,-), ale teď na něj nedám dopustit!
Zrovna v neděli jsem tento hrnec s gulášem místo vypnutí jen ztlumila a odešla z domu. Po osmi hodinách nepřetržitého vaření jsem sice obsah vyhodila, ale hrnci se vůbec nic nestalo. Nechci ani domyslet co by stalo, kdybych použila obyčejný *-)

ODPOVĚDĚT