Lada Z. (Zlatenka) ID 18175 (4.2.2013, 20:14) |
Bylo to dělané takovýma těma vykrajovátkama s vytlačováním na marcpán. Nejlépe vytlačovat hned do kastrůlku se studenou vodou. Zkoušela jsem loni s dětma. Vykrajovátka se dají sehnat tady na MMB nebo u Vietnamců.
ODPOVĚDĚT |
| | Monika U. (Monča166) ID 126237 (4.2.2013, 22:14) |
Ano je to těma vykrajovátkama.A měla jste je pak úplně tvrdé,že nešly vločky ulomit???Já dostala od kamarádky modelit,ale je prošlý a po uvaření je tvrdý,ale když trošku zaberu,tak ji ulomím.Může to být tím,že je prošlý??
ODPOVĚDĚT |
| | Lada Z. (Zlatenka) ID 18175 (4.2.2013, 22:19) |
To není tím že je prošlý, ono to je takové křehké. Nám se něco polámalo hned při vaření, něco polámaly holky a něco nám zbylo k dalšímu použití.
ODPOVĚDĚT |