Zkušenosti s použitím tělových svící
Chci se zeptat, jestli se tady nenajde někdo, kdo má s používáním tělových svíc zkušenosti a byl by ochotný mi zodpovědět pár otázek. Moc děkuji:-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Pavla V. (pavluše 2) ID 168671, mimibazar.cz/pavluse2 (4.1.2013, 14:53)
Pokud by jste chtěla vědět více tak ještě tyto odkazy
http://www.telove-svice.cz/ dělají kvalitní kurzy a myslím že to jsou první, kteří s tímto v Čechách začali(myslím tělové svíce)
a pak tyto kurzy
http://www.maserske-kurzy.cz/moxovani.html ,ale zde je to více zaměřeno na moxování, nicméně lektor má 20let zkušeností s čínskou medicínou a zaručeně to nejsou vyhozené peníze (F)

ODPOVĚDĚT
Pavla V. (pavluše 2) ID 168671, mimibazar.cz/pavluse2 (4.1.2013, 14:43)
Maruško ideálně jejich využití vidím třeba při nachlazení, ale dají se používat i na jiné věci, jako např. zmírnění zánětů nebo otoků, bolestech břicha nebo problémy s trávením.Ale také při stresu a psychické vyčerpanosti.Všeobecně se dají pokládat na akupunkturní body kdekoliv na těle,ale existují místa kam přijít nemají např.oblast srdce nebo ekzém na pokožce, nebo jakékoliv otevřené poranění.Přikládají se na pokožku přes kousek ochranného materiálu.Za mě je ideální kousek obvazu přeloženého do čtverečku (F)zachytí to ten bordýlek který vzniká při hoření. :-$

ODPOVĚDĚT
Barbora Michalcová (masaze) ID 67411, mimibazar.cz/masaze (31.12.2012, 13:50)
Maruško, dělám svíce,ale spíše jen ušní, není v tom tak velký rozdíl mezi tělovými a ušními. Přikládají se na bolestivá místa, lehce nad kůží a nechává se dohořet, musí se dávat pozor,aby nespadl kousek ze svíčky,ale většinou neodpadává - ani z těch ušních. KDyby jste se chtěla na něco zeptat, tak klidně napište.. (F)

ODPOVĚDĚT