Maminky, moc prosím o radu, jak správně udělat smažené rybí filé...zní to asi jako hloupý dotaz, ale já prostě ať dělám co dělám, vždycky je plné vody a hnusné :-( Obaluji nerozmrazené, je to dobře?? nebo jak postupovat?
Jana D. (drinja) ID 132765 (21.12.2012, 20:24) | Já nechám rozmrazit, pak obalím klasicky trojobal, osmažím a pak dám ještě do trouby, kde se dodělá jakoby dovyschne.
ODPOVĚDĚT |
|
| Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (21.12.2012, 19:06) | mne vzdy hovorili ze rybu nehat rozprazit...vodu zlahka vytlacim...a potom obalim..ak to obalujete zmrazene je to plne vody
ODPOVĚDĚT |
|
| Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (21.12.2012, 18:42) | nechte ho rozmrazit a před obalením ho osušte v utěrce
ODPOVĚDĚT |
|
| Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (21.12.2012, 18:38) | Určitě kupovat filé bez vody, v testech nejlépe vyšlo NOWACO a je opravdu nejchutnější jinak obaluji rozmrzlé, osušené a místo strouhanky podrcené corn flakes, mnohem víc nám to chutná
ODPOVĚDĚT |
| | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (21.12.2012, 19:29) |
Táni,já vždy kupovala od Nowaca a už to není co bývalo jako asi všechno co stálo trochu zato.
ODPOVĚDĚT |
|
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (21.12.2012, 18:27) | Pokud obalujete neromrazené, tak pak pustí vodu do strouhanky a je to hnusné, ale file je prostě vždy plné vody, já ho už nekupuji. Jen chlazené čerstvé ryby - filety bez kostí, případně nějaké kvalitní obalené filé, třeba z Lidlu nemleté prsty
ODPOVĚDĚT |
|
| Jitka S. (Vanny1) ID 21636, mimibazar.cz/vanny1 (21.12.2012, 18:17) | prodávají se i rybí file kostky bez přidané vody. mají to napsané přímo na obalu. zkuste koupit ty, já už jiné nekupuji. jinak glazura vody se dává na každou mraženou rybu, jen tyto nejsou vodou napíchané dovnitř.
ODPOVĚDĚT |
|
| Marek P. (lussis) ID 193634, mimibazar.cz/lussis (21.12.2012, 18:14) | Rozmrazím, vodu ještě normálně rukama opatrně vymačkám, až je maso suché. Pak osolím obalím. Je výborné, ale musíte si koupit kvalitní, kde je co nejmíň vody. Nějaká glazura tam být musí, aby se maso neslepilo...
ODPOVĚDĚT |
|
| dana n. (danca60) ID 403468 (21.12.2012, 17:42) | Já dělám trochu povolený a hlavně kupuji to, kde je psáno bez přidané vody!!!
ODPOVĚDĚT |
|
| Veronika Š. (svecovaveru) ID 365489 (21.12.2012, 17:06) | Já dělám jedině rozmražený a kupuju jen to drahý, který neni namletý...
ODPOVĚDĚT |
|
| Helena P. (Helisek45) ID 209028, mimibazar.cz/helisek45 (21.12.2012, 16:18) | já si nechám rozmrznout file a pak si ho pořádně vysušim v utěrce do sucha a pak obaluju a je to v pohodě
ODPOVĚDĚT |
| | Katka K. (katys21) ID 153302 (21.12.2012, 17:07) |
také to tak dělám a je to v pohodě
ODPOVĚDĚT |
| | Romana D. (doro) ID 58231, mimibazar.cz/doro (21.12.2012, 16:25) |
Díky za radu, já to tak zkusím..bylo to psané i na internetu že nechat rozmrazit a vysušit papírovou utěrkou... tak za zkoušku to stojí
ODPOVĚDĚT |
|
| jana b. (maršmeloun) ID 406290 (21.12.2012, 16:11) | Romčo,já vždy kupovala v penny od nowaca a vyborné,obaluji nerozmražené a nepřišlo mi nák vodnaté ale už jsem dost dloho nekupovala,tak nevím příjde mi,že u všeho co stálo za něco už nestojí za nic
ODPOVĚDĚT |
| | Romana D. (doro) ID 58231, mimibazar.cz/doro (21.12.2012, 16:16) |
No tak tento pocit mám právě taky... kupovávala jsem zase Kimbex i lososa od nich a tedka už to stojí taky za prd, tak já nevím Bude řízek a hotovo Než hnusnou rybu, tak radši dobrý řízek
ODPOVĚDĚT |
| | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (21.12.2012, 19:27) |
Romčo,ted jsem koukala na primu a kontrola odhalila 15%v některých kuřecich řízků,tak to bude te mít asi suchý chleba ale když ho obalíte ne vážně je to hnus někdy se mi chce jaký hnusy se prodávají.tak at už máte k veče na cokoliv,hlavně at jste spokojeni .krásné vánoce a v klíííídku.
ODPOVĚDĚT |
|
| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (21.12.2012, 16:09) | Podle testů dostupných na netu jsou až na výjimky všechny plné vody. Tak snad budete mít šťastnou ruku a vyberete nějaké, co se budou smažit jedna radost. Mě se tohle podařilo s filé bez kostí, jsou snad dětské ale jinak nevím, nekupuji je.
ODPOVĚDĚT |
|
| Nikola B. (nikibureska) ID 316965, mimibazar.cz/nikibureska (21.12.2012, 16:08) | Romi, asi mylíte na pondělí, že? My tedy filé neděláme, děláme lososa, ale filé bez kostí kupuji normálně přes týden a už ho nesmažím, to bylo vdycky jen samá voda a z ryby nic.. Dělám ho neobalované, jen posypu kořením a šup s ním do trouby na 15 minutek a je super, trochu vody samozřejmě pustí, ale je to bez prskání a bez smradu
ODPOVĚDĚT |
|
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (21.12.2012, 16:06) | no oni ho vlastně prodávají plné vody, to by jste si musela koupit rybu chlazenou.
ODPOVĚDĚT |
|
| Anna M. (annamor) ID 462910 (21.12.2012, 16:04) | Jo, taky s tím mám problém, zatím se mi nikdy nepovedlo tak, jak mojí máti, i když ho dělám stejně....chjo....takže filé už nedělávám a máme kuřecí řízek a přítel kapra od máti
ODPOVĚDĚT |
| | Romana D. (doro) ID 58231, mimibazar.cz/doro (21.12.2012, 16:10) |
No, milé ženy, děkuju za první komentíky, mám to právě taky tak, nikdy se mi nepovedlo tak jak mojí mamce, ona filé usmaží a ještě ho dá "tzv." vypárovat do trouby, ale mě se prostě nedaří ani tak... tak bude asi taky řízek a hotovo
ODPOVĚDĚT |
|