nevíte co to je?Nemáte receptík?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (19.12.2012, 22:20)
Já bych řekla brambůrky (2piškoty slepené krémem, obalené v marcipánu a poté v kakau)

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (20.12.2012, 6:58)
v marcipánu nejsem,nemá to prý s marcipánem nic společného,až na ty lupínky.Děkuji moc (L)

ODPOVĚDĚT
Dana F. (danuscha) ID 81590 (19.12.2012, 21:23)
Možná toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40563 (L)

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (19.12.2012, 21:56)
asi jooo,děkuji (F)

ODPOVĚDĚT
Andrea F. (ajkaf) ID 262763 (19.12.2012, 21:19)
našla jsem toto: http://www.toprecepty.cz/recept/25036-broskve-moji-maminky/

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (19.12.2012, 21:56)
děkuji moc,super (F)

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (iwis8) ID 284459 (19.12.2012, 20:20)
cukrové broskyne (Y)

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (19.12.2012, 20:30)
a co si pod tím představím,jako opravdové broskve obalené v cukru?

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (iwis8) ID 284459 (20.12.2012, 0:51)
Moja babka ma na to take formicky v tvare polguli. Je to piskotove cesto, upecene v tych formickach, po upeceni su to take kopceky. Kazdu ocisti a do stredu nozikom odklopi kusok a da tam trochu marmelady, akoze to je kostka. Spajaju sa vzdy dve dokopy, ona pouziva maslovy krem. Potom ma pripraveny cukrovy sirup v dvoch poharoch, jeden prifarbi na cerveno a druhy tak na zltooranzovo a nakoniec na tanier nasype co najhrubsi cukor (aby sa tak rychlo nerozpustil).vezme broskynu, pofrka ju zltym sirupom, potom cervenym a nakoniec obali v cukre a vlozi do papieroveho kosika. Na zaver sa zapichuje do kremovej casti navrch kusok cokolady akoze ta drevnata stonka a dva listky vykrojene napr. Z marcipanu. Podobne ako v tych receptoch nado mnou, kAzdy ma svoje triky ako na to (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (20.12.2012, 6:57)
děkuji moc,jste strašně hodná.Pokusím se o ně (child8)

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (iwis8) ID 284459 (upraveno 20.12.2012, 10:16)
Len sa pripravte na to že pri tom konečnom farbení sa narobí najväčší neporiadok a všetko je od toho farebného sirupu, dobré je, pripraviť si to na nejaký váčší podnos aby ste predišli napríklad škodám na obruse ,-) A pamätám si, že kým ešte nebol marcipán taký známy a rozšírený, tak sa tam dávali listky buxusu (krušpánu) - neviem ako je to česky

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (iwis8) ID 284459 (20.12.2012, 13:53)
Chutí to ako piskotovy zákusok s maslovym kremom, u nas sa to robí vacsinou skor pre efekt, napr. Na svadby alebo nejake oslavy, pekne to totiz vyzera

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
lenka p. (Lenulii) ID 416891 (20.12.2012, 10:28)
a jaký je to chutově? dá se to k něčemu přirovnat?

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Michaela Š. (Misanera) ID 437536 (19.12.2012, 20:13)
Vypadá to jako smažený kuličky asi na způsob koblih *-)

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (19.12.2012, 20:32)
to mě taky napadlo *-)

ODPOVĚDĚT