![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110420/12/a284459-1303294806.jpg) | Ivana K. (iwis8) ID 284459 (19.12.2012, 20:20) |
cukrové broskyne ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/101030/21/a203489-1288468049.jpg) | Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (19.12.2012, 20:30) |
a co si pod tím představím,jako opravdové broskve obalené v cukru?
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110420/12/a284459-1303294806.jpg) | Ivana K. (iwis8) ID 284459 (20.12.2012, 0:51) |
Moja babka ma na to take formicky v tvare polguli. Je to piskotove cesto, upecene v tych formickach, po upeceni su to take kopceky. Kazdu ocisti a do stredu nozikom odklopi kusok a da tam trochu marmelady, akoze to je kostka. Spajaju sa vzdy dve dokopy, ona pouziva maslovy krem. Potom ma pripraveny cukrovy sirup v dvoch poharoch, jeden prifarbi na cerveno a druhy tak na zltooranzovo a nakoniec na tanier nasype co najhrubsi cukor (aby sa tak rychlo nerozpustil).vezme broskynu, pofrka ju zltym sirupom, potom cervenym a nakoniec obali v cukre a vlozi do papieroveho kosika. Na zaver sa zapichuje do kremovej casti navrch kusok cokolady akoze ta drevnata stonka a dva listky vykrojene napr. Z marcipanu. Podobne ako v tych receptoch nado mnou, kAzdy ma svoje triky ako na to ![(hello)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
ODPOVĚDĚT |
| | ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/101030/21/a203489-1288468049.jpg) | Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (20.12.2012, 6:57) |
děkuji moc,jste strašně hodná.Pokusím se o ně ![(child8)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/70.gif)
ODPOVĚDĚT |
| | | ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110420/12/a284459-1303294806.jpg) | Ivana K. (iwis8) ID 284459 (upraveno 20.12.2012, 10:16) |
Len sa pripravte na to že pri tom konečnom farbení sa narobí najväčší neporiadok a všetko je od toho farebného sirupu, dobré je, pripraviť si to na nejaký váčší podnos aby ste predišli napríklad škodám na obruse A pamätám si, že kým ešte nebol marcipán taký známy a rozšírený, tak sa tam dávali listky buxusu (krušpánu) - neviem ako je to česky
ODPOVĚDĚT |
| | | | ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110420/12/a284459-1303294806.jpg) | Ivana K. (iwis8) ID 284459 (20.12.2012, 13:53) |
Chutí to ako piskotovy zákusok s maslovym kremom, u nas sa to robí vacsinou skor pre efekt, napr. Na svadby alebo nejake oslavy, pekne to totiz vyzera
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | | | ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | lenka p. (Lenulii) ID 416891 (20.12.2012, 10:28) |
a jaký je to chutově? dá se to k něčemu přirovnat?
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |