Nepečený korpus
Holky, poraďte, prosím, dělala jsem již několikrát nepeč. korpus na dortík, z bebeček, másla a rumíčku a pokaždé ho mám jako beton, nejde ani nakrájet, netušíte, kde mohu dělat chybu? Děkuji moc
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (18.12.2012, 7:25)
dělávám také z piškotů, bebeček + máslo + rum + kakao a na to většinou krém z tvarohu a želatiny, korpus ještě pokapu rumem a potřu marmeládou a je vynikající, sice tuhší, ale krásně mokrý, všichni se jen zalizují (Y)

ODPOVĚDĚT
Anna B. (Česťa kuba) ID 353128, mimibazar.cz/cestakuba (18.12.2012, 7:07)
chyba bude v krému. Pokud dáte na bebečka máslový krém, je to tvrdé, protože sušenky z tohoto krému nenasáknou žádnou vlhkost. měly by se potřít např. šťávou. Ale pokud je krém tvarohový, tak by neměl být žádný problém (1 tvaroh + 1 máslo, cukr dle chuti), do druhého dne se zaleží a pak je to eňo ňuňo (L)

ODPOVĚDĚT