čokoládová poleva
Chci udělat čokoládovou polevu z klasické čokolády na vaření,ale nemám 100% tuk.Lze to něčím nahradit nebo co se stane,když použiji 70% tuk??? S polevami moc nekamarádím :-D ale nahromadila se mi hořká čokoláda.Děkuji za rady:-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (upraveno 15.12.2012, 19:20)
U nás se poleva dělá z rozpuštěné čokolády a 100% tuk +máslo, tak si myslím, že to vadit nebude. Já letos rozpustila všechny velikonoční zajíčky-syn to nejí-byly to takové ty laciné z nekvalitní "čokolády", do kastrolku jsem přidala jen kapku vody, aby se mi to nechytlo a poleva je taky dobrá.

ODPOVĚDĚT
Hedvika P. (heedy) ID 190979, mimibazar.cz/heedy (15.12.2012, 18:36)
Děkuji moc,zkusím to :-) Také máme doma ještě velkou sbírku velikonočních zajíců ,-)

ODPOVĚDĚT
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (15.12.2012, 20:45)
Na Mikuláše má příbuzenstvo zákaz to kupovat, ale na Velikonoce se tomu nevyhnu, tak jsem konečně našla způsob jak je zužitkovat. :-)

ODPOVĚDĚT