| Marcela K. (trala) ID 253343, mimibazar.cz/trala (7.12.2012, 9:52) |
Nádherné také se chystám napéct, už jsem je roky nedělala. Jen budu dělat dvoje-bez lepku a druhé norm., ale bez vajec.
ODPOVĚDĚTnahlásit |
| | Jarmila B. (jeremy) ID 278029, mimibazar.cz/jeremy (7.12.2012, 9:58) |
držím palce, no, já dělala dle zdejšího receptu, dle p. Brýdové, fakt byly měkké, ale jen 1/2 dny, teď je mám tvrdé, nechápu proč, normoš jsem je měla v papírové krabici, naskládala jsem je na pečící papír, který mám na dnu, pak perníčky a pak ubrousky, aby byly přikryté a zároven mohly dýchat a pak zavřenou krabici a jsou prostě tvrdší...myslela jsem, že to budou takové ty, jak se dělají třeba ty měkké i s ovocným vnitřkem, jak se prodavají v lidlu apod. ale ne...tak nevím, zase k nim asi dám jabko...anebo je nakonec promažu marmoškou či povidlama a oni snad změknou, ale chtěla jsem nezdobené promazané...tohle jsem nečekala, že než je nazdobím, že budou tvrdší, nejsou tedy jak kámen, to ne, ale ani uplně měkké Ať se vám podaří hezké svátky a děkuji za milý komentář
ODPOVĚDĚTnahlásit |