Odstranění nosní mandle Prostějov
prosím o zkušenosti popř. kam jinam jít (viz.koment)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Pavlína O. (nicci) ID 117660 (10.10.2012, 15:35)
máme čerstvě zákrok za sebou(cca dva měsíce),dcera 4 roky,mohu říct,že spokojenost.dcera nekrvácela,hlídali ji taky pěkně,personál taky v pohodě...
jo,na výtku mám stravu...asi jsem vybíravá...

ODPOVĚDĚT
Jana Z. (Janise) ID 57851, mimibazar.cz/janise (10.10.2012, 23:57)
moc děkuji, tak mě jde hlavně i o ten stav po zákroku - aby moc nekrvácela,ale vím že je to případ od případu. Jinak stravu v Prostějovské nemocnici známe - přežili jsme ve 3letech týden na infekčním oddělení - měli jsme komplikace po neštovicích, tak proto na infekčním. Stravu 2dny přežijem :-)

ODPOVĚDĚT
Hana M. (hanic) ID 19299, mimibazar.cz/hanic (10.10.2012, 8:27)
Dobrý den,byla jsem s dcerou na jaře v Olomouci zde http://www.ordinaceolomouc.cz/usni-nosni-krcni/ Zákrok probíhá ambulantně,za 2 hodiny po odstranění nás propustili,což třeba někomu nevyhovuje a radši je přes noc hospitalizován v nemocnici. Ale dcera už měla skoro 6 let a zvládla relativně v pohodě. Co vím,tak zákroky tam provádí právě primář z nemocnice v Prostějově,Mudr. Navrátil. Dceři to dělal tady v Olomouci,ale třeba známá tam byla se synem taky a ti byli na zákroku u něj v Prostějově. Nevím proč,možná protože byl mladší,neměl v té době ještě ani 3 roky. Jinak zákrok tam proběhl bez problémů,žádná komplikace nebyla,jen teda ještě nemůžu posoudit,jestli nám to pomůže při nemocnosti,je to ještě krátká doba. A je to u nich zákrok placený,myslím 2 tisíce jsme platili. :-$

ODPOVĚDĚT
Hana M. (hanic) ID 19299, mimibazar.cz/hanic (10.10.2012, 17:36)
Tak kde přesně byli bohužel nevím,nejsem s ní v pravidelném kontaktu,ale co vím,tak na kontroly chodila se synem právě na to ORL do Olomouce a odtud je poslali do Prostějova k tomu panu primáři a ten myslím je v nemocnici,ale nevím to stoprocentně. Tam myslím byli na celou noc na pozorování.

ODPOVĚDĚT
Jana Z. (Janise) ID 57851, mimibazar.cz/janise (10.10.2012, 8:36)
O Olomouci vím,ale bohužel pan primář již tento výkon nedělá, skončil s tím a všechny už odkazuje pouze do nemocnice Prostějov - také jsem tam chtěla jít,ale volala jsem tam letos v dubnu/červnu a už nebrali nikoho. Ještě se možná zeptám jak píšete že kamarádka byla v Prostějově, to jako v nemocnici nebo také ambulantně jen s přispáním *-) *-) No každopádně to asi budeme muset nějak řešit, dcerka dosti špatně dýchá, nosem skoro vůbec :-( :-( Ale děkuji za odezvu (F)

ODPOVĚDĚT
Jana F. (kanula) ID 8486 (10.10.2012, 10:56)
Jani,
v Prostejove jsem byla s dcerou letos v cervnu na nosni mandli a ja na prostejovskem ORL pak lezela ted v srpnu,ale me brali krcni mandle.Za me spokojensot (F)

ODPOVĚDĚT
Jana Z. (Janise) ID 57851, mimibazar.cz/janise (10.10.2012, 0:49)
Prosím o radu - nakonec jsem z ohledem na zdravotní stav dcery po 3letech rezignovala a asi podstoupíme odstranění nosní mandle - jsme od Prostějova, tak tady to máme nejblíž,ale slyšela jsem rozporu plné refernce, tak bych ráda věděla jak to tam nyní vypadá a jaké jsou objednací lhůty. Do fakultní nemoscnice do Olomouce nechci a do Vojenské nemocnice nás nevezmou neb nemáme ještě 18kg a hlavně máme v anamnéze alergii - což nesmí být. Tak popřípadě kam jinam jít nebo zda se to dá v Prostějově zvládnout - jde mi o kvalitu provedení zákroku abychom za rok nemuseli zase *-)

ODPOVĚDĚT