Ty psi pusinky byly od Rexe nekonecne:-)))
a moc nam chybi
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
renata v. (vagalito) ID 92796 (9.2.2008, 23:46)
je to miláček,to je vidět na první pohled!!jestli už tu není mezi námi,tak chápu,jak vám je.my jsme přišli o naši milovanou bettynku-psí krásku amerického kokříčka,byla také moooc veliké naše zlatínko!!moc nám také chybí a nemohu se s tím smířit i když je to už2roky-no to letí,není možné.tak chápu,moc dobře.jestli máte takovou nádhernou zahrádku,určitě brzy najdete nového kamaráda-miláčka!!přeji vám ho ze srdce.já už do paneláku nechci.. zdraví vás renata v.p.s.a ty konce,jsou děsivé,nechtěla bych to už znovu zažít,jít na poslední injekci,nikdy na to nezapomenu,stále se mi to vrací..hruza!!

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (9.2.2008, 23:51)
CIAO RENATKO (F) (F)mate naprostou pravdu a uplne jako by jste mluvila z meho srdicka :-$ :-$ :-$u nas ten konec odnesl muj tatinek :'( :'( :'( a myslim, ze to v nem zanechalo take hodne hluboke stopy :'( :'( :'( stale na toho naseho psiho milacka vzpominame a nebyla jsem jeste schopna si pustit s nim video, ted v breznu to bude rok. Ja take bydlim v panelaku a do panelaku uz take pejska nechci, posledni 2 roky zil muj Rexik prevezne u mych rodicu, kteri maji baracek a videla jsem jak strasne je stastny (&) (&) (&) (&) (&) Videla jsem ze potrebuje ve stari spolecnost a nechtela jsem, aby byl sam, kdyz jsme my v praci, tak jsem ho vodila k nasim jako do skolky :-) :-) :-) Az okolo znami se smali a rikali, kdyz nas potkali...A Rexik jde do skolky ;-) ;-) ;-) Moc nam chybi a snazim se meho tatinka premluvit o noveho hafika a clena rodiny, ale nechce zatim o tom ani slyset..a ja mam abych pravdu rekla, take takove smisene pocity. Moc Vas pozdravuju a dekuju za nadherne komentare :-) :-) :-)Krasny vecer preju a opatrujte se moc (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (25.6.2007, 20:37)
Violko, (child8)......koukám :-o :-o :-o, že nemáme jen společnou zálibu v italských protějšcích :-$ :-$ ;-) ;-) ;-).....ale líbí se nám i stejní (&)..... (Y) (Y) (Y).....boxici jsou úžasní (&)......úžasní kamarádi!!!! a velikánský krasavci!!!!!
Moc Vás zdravím a Vašemu malému [A] posílám spostu (K) (K) (K) (K) (F) (L)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (26.6.2007, 9:00)
Martinko, tak to jsme uplne stejna krevni skupina :-) :-) :-) :-) :-) :-) Koukala jsme k Vam do albicka a byla jsem uplne namekko, jak nam ten (&) chybi :-S Ti Vasi hafici jsou naaaaadherni a fakt kusanci. Nedam na boxiky nikdy dopustit, a asi jako kazdy panicek ma nejakou rasu a tvrdi, ze je nejlepsi, tak ja tvrdim, ze kdyz (&), tak jedine boxika. Opravdu kamarad, ze by za cloveka polozil zivot a velky krasavec. Vzdycky nam na veterinach rikali, ten Vas Rexik je fakt pan pes :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Jedine s cim jsme i nej bojovali bylo, ze nesnasel moc psi-svou konkurenci. To byl hroznej bojovnik. Poprve se popral , vyhral, a pak uz chtel porad ;-) ;-) ;-) ;-)no joooo, citil se jak king. Vekem se to pak uklidnilo. Zvazujeme ted dalsiho boxika, protoze jak clovek ho nekdy mel, tak to snad ani jinak nejde. Premyslim nad fenkou, protoze vim jaka musela byt nad Rexem silna ruka, ale moc se nam to vyplatilo,protoze byl uzasnej a opravdu poslouchal. Oni ti boxici maji proste svoji hlavu.Ty jejich odchody do psiho nebe jsou sileny, ale jak mi vsichni rikaji, to je zivot a neda se nic delat. Preju hooooodne krasnych chvilek s vasima (&) (&), protoze jak jsem cetla v nejakem casopisu.....zivot s pejskem prinasi starosti, ale kdo ho prozije, vi, ze jeho zivot byl o hodne bohatsi. A jak vsem rikam, ta starost se neda porovnat s tou radosti. Ta je o hoooooodne hooooooodne vetsi. Urcite budu k Vam nakukovat a kdyz budete planovat nejaka stenatka, tak dejte vedet, ju ????

Mooooc pozdravujeme a posilame (L) (L) (L)
Viola s Francescem (child8) (child8)

ODPOVĚDĚT
Marie L. (mikulisek) ID 266, mimibazar.cz/mikulisek (25.6.2007, 20:18)
Nejenže máte krásného syna s krásným jménem....ale boxer je moje tajná láska :o) Byl to první pes ,kterého jsem měla v dětství (F)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (26.6.2007, 9:20)
Marusko (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) moc dekujeme a koukala jsem k Vam a vasi bobiskove jsou nadherni (F) (F) (F) (F)...jo, jo boxeri dovedou (F) poznamenat na cely zivot :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) protoze ty jejich psi koralky se nedaji zapomenout :-$ :-$ :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT