| Soňa N. (fearold) ID 136975 (19.9.2012, 22:14) |
Ali, to se mi nezdá, že by to bylo směsí na chleba. Pokud jednou dopeče a podruhé ne - spíš bych reklamovala pekárnu. Recept, který peču denně v Etě Harmony Vám napíšu, ale myslím si, že když je v pořádku, měla by dopéct každý chleba. Takže: 360g chlebové pšeničné mouky, 140g chlebové žitné mouky, 80g celozrnné žitné mouky, 80g celozrné pšeničné mouky. 380 ml vody, 1,5 velké odměrky octa, 2 velké odměrky oleje, 3 malé odměrky soli, 2 malé odměrky drceného kmínu, 2 malé odměrky lněného semínka, 1 malá odměrka sezamu. Doprostřed dávám 1,5 malé odměrky cukru a na to 1.5 malé odměrky sušeného droždí. Nejdřív tekutiny, na to mouky a na to sůl, kmín a semínka. Tak ať se podaří
ODPOVĚDĚT |