Dilema
Maminky mám dilema..dcerka byla přijata do školky, zatím jen na 5 dní v měsíci, s paní ředitelkou jsem mluvila když jsem si byla pro rozhodnutí a domlouvaly jsme se, že máme přijít až ten druhý týden v září, až se jim to tam trošku všechno usadí..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Věra V. (Verdula) ID 4314 (2.9.2012, 14:08)
Kdybych tu možnost měla zpětně, jak to tam probíhalo, nakonec brečely i někteří předškoláci a držely se rodičů *-) určitě bych s holkou začla chodit až to bude už všechno zaběhlé i pro děti a nebudou to brát jako křivdu :´( ale že si tam užijí spousty legrace (Y) (Y) (Y) začla bych tak 3-4 týden to už většina nováčků chodí moc ráda (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Olga T. (OlinaT) ID 23783 (2.9.2012, 13:24)
Určitě bych šla dýl, klidně po tom prvním týdnu, i po 2. Přece jen jak psaly ostatní maminky - brečí se tam, občas i utíká ,-), srdceryvné scény při odchodu rodiče (znám z vlastní zkušenosti :-$). TAk aby to malou neodradilo. (F)

ODPOVĚDĚT
vlasta T. (Vlastina123) ID 34755, mimibazar.cz/vlastina123 (2.9.2012, 12:34)
nechte to dýl....bude tam hodně dětiček plakat...a učitelky nebudou vědět co dřív. Koncem září si už děti trochu zvyknou a nebude to pro vaši dceru takovej šok :-) :-) a dětičky jí vezmou hned mezi sebe toho byhc se nabála...

ODPOVĚDĚT
Markéta J. (01jesterka) ID 322058 (2.9.2012, 12:13)
Děkuji,to jsem potřebovala vědět (Y) tak tedy počkáme

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (2.9.2012, 12:04)
Malej je říjnovej, takže v září taky půjde na těch 5 dní v měsíci.
Nám ředitelka řekla, že první týden v září určitě ne, protože to tam brečí i děti, které tam být musí, takže je to pro učitelky náročné.
Nám řekla nejlépe druhý nebo třetí týden v září, ale vždy se předem nahlásit, aby tam učitelka v jedné třídě neměla třeba najednou 6 těchhle dětí, co nechodí pravidelně. Takže být vámi bych určitě zítra nešla.
Jinak nám ještě říkala, že dát je určitě vždy na celý ten týden, tedy 5 dní za sebou, ne jeden týden jeden den, další týden dva dny atd, že to je pro ty děti hrozné.

ODPOVĚDĚT
vladimíra v. (valčena) ID 73754, mimibazar.cz/valcena (2.9.2012, 21:38)
nám taky říkala paní učitelka že je lepší celý týden v kuse.Tak malá chodila posledni a první týden-tedy 14dní v kuse a pak osum týdnů doma

ODPOVĚDĚT
Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (2.9.2012, 11:54)
já bych zítra nešla, bude tam zmatek, spousta uplakaných dětí, my teda září budeme chodit 4 hod. denně, a taky zvažuju, že bych možná zítřek vynechala.... mám čerstvého 3-leťáčka a nejsem si jistá, jak na ni bude působit ten chaos, zažila jsem si to tam ze starší, z pohodové holčičky, která byla zvyklá na soukr.školku, kde bylo vše bez problému, bez slziček, se nám stal uplakánek... hrozně vycítila tu "jinou"atmosféru a neosobní přístup.....záleží taky jakou máte školku.

ODPOVĚDĚT
Markéta J. (01jesterka) ID 322058 (2.9.2012, 11:45)
ale že když budou mít první den v září nějakou akci tak můžeme přijít (minulý rok měli klauny) letos jsem však na stránkách nic nenašla, takže jsou asi bez akce..no, měli jsme jet ještě na tento týden k babičce do čech, tak jsem to neřešila ale nakonec nejedeme a (X)už chodí a kdy teda jako půjde do té školky, strašně se těší..tak nevím zda tam s ní můžu přijít už zítra, třeba jen na hodinku, aby si to tam prohlídla (chodily jsme půl roku na adaptační kurz, ale do jiné třídy, tu kam teď bude chodit nezná) jak to máte vy s těma co jdou jen na těch pár dní v měsíci? půjdete už zítra? museli jste dopředu nahlásit že přijdete? asi s námi nepočítají, takže svačinku a oběd pro ni mít asi nebudou, nebo já nevím jak to vlastně chodí...říkala jsem si že tam zítra ráno zavolám, ale i tak nevím máme tam jít nebo ne?? poradí někdo? Děkuji :-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (katkaValkova) ID 40922, mimibazar.cz/katkavalkova (2.9.2012, 12:06)
jj, hlásili jsme předem kterých pět dnů a malý šel až 25tého září, aby si nejdříve pořádně zvykli ti denní, páč se hodně na začátku plakalo, utíkalo a tak...tak aby učitelky neměly ještě další práci navíc s dvouleťákem.... ,-) ,-) ,-)
Chodil pak poslední týden v záží a první v říjnu .... pak zas měsíc doma...bylo to takové divné, ale naštěstí měl tři už v prosinci, takže od ledna šel naplno.

ODPOVĚDĚT
Ilona P. (ilonas) ID 11 (2.9.2012, 11:51)
U nás jsme to měli tak, že děti, které chodily do školky jako 5 denní si vždy předem hlásili rodiče kdy přijdou, právě kvůli stravě, ale i se stalo, že byl program a šli jsme brzy mimo školku tak aby tam byli. Chodili třeba každé pondělí, záleží jak to vám vyhovuje ...
Tak pokud nejste přihlášení tak bych tam asi nešla.

ODPOVĚDĚT